Στην ΕΕΑ ο Αλέξης Κούγιας για τις καταγγελίες για την «εγκληματική οργάνωση»

Αλέξης Κούγιας

i

©Intime

Στην ΕΕΑ ο Αλέξης Κούγιας για τις καταγγελίες για την «εγκληματική οργάνωση»

Διονύσης Βερβελές 17:27 - 02.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:45 - 02.02.2024

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα καταθέσει ενώπιων του προέδρου και των μελών της ΕΕΑ…

Λίγες ημέρες μετά από τη συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει στο Καραϊσκάκη ο αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, κάνοντας λόγο για εγκληματική οργάνωση που δρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, φαίνεται πως θα υπάρξει συνέχεια.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό την προσεχή Δευτέρα στις 5 του μήνα, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κάλεσε τον Αλέξη Κούγια να καταθέσει ενώπιων του προέδρου και των μελών της επιτροπής τα όσα έχει καταγγείλει η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω του ίδιου. Μία διαδικασία η οποία είναι αρκετά σοβαρή και ο Ολυμπιακός δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα και εξαιτίας αυτού ο Αλέξης Κούγιας δεν πρόκειται να δώσει το «παρών» στην εκδίκαση της υπόθεση του Χουάνκαρ στο CAS.

Να σημειωθεί πως όλο αυτό το διάστημα ο Ολυμπιακός και ο Αλέξης Κούγιας συγκεκριμένα, έχουν καταγγείλει τα πρόσωπα που ορίζουν τους διαιτητές στις κατηγορίες Super League 1, Super League 2 και Γ' Εθνική, τονίζοντας μάλιστα πως έχουν υπάρξει αγώνες στους οποίους εξαιτίας των αποφάσεων των διαιτητών έχουν αλλοιωθεί αποτελέσματα αγώνων οι οποίοι συμμετέχουν και στο στοίχημα.

Επίσης, η διαδικασία έχει ως εξής. Από τη στιγμή που η ΕΕΑ θα βγάλει πόρισμα για τη συγκεκριμένη υπόθεση, πέραν των κυρώσεων που πρόκειται να επιβάλει η ίδια, υποχρεωτικά το πόρισμα πηγαίνει και στην εισαγγελέα ποινικών διώξεων, φεύγοντας πλέον το θέμα από τα πλαίσια του ποδοσφαίρου.