Δανεικός και με τη «βούλα» στην Κασίμπασα ο Πορόζο

Πορόζο

i

© PrtScr

Δανεικός και με τη «βούλα» στην Κασίμπασα ο Πορόζο

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 16:06 - 02.02.2024 / Ανανεώθηκε: 16:07 - 02.02.2024

Ο Τζάκσον Πορόζο βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Τζάκσον Πορόζο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία κι επίσημα! 

Ο μέχρι πρότινος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού αποχώρησε από την ομάδα του Πειραιά έπειτα από απόφαση των «ερυθρόλευκων» και βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η Κασίμπασα ανακοίνωσε την απόκτησή του, έχοντας βρει τη... χρυσή τομή με την Τρουά, στην οποία ανήκει ο ίδιος. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πορόζο θα αγωνιστεί και πάλι με τη μορφή δανεισμού στη γειτονική χώρα, έως το τέλος της σεζόν.

Ο νεαρός στόπερ δεν κατάφερε να πείσει τους Πειραιώτες, με αποτέλεσμα να μην βρεθεί στις βασικές επιλογές ούτε του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αλλά ούτε του Κάρλος Καρβαλιάλ.

Συνολικά με την «ερυθρόλευκη» φανέλα μέτρησε εννιά συμμετοχές.

Η Άουγκσμπουργκ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Μπιέλ

Ο Πεπ Μπιέλ θα ολοκληρώσει τη σεζόν στα γήπεδα της Γερμανίας, με την Άουγκσμπουργκ να ανακοινώνει την απόκτησή του από τον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού. Στη συμφωνία των δύο ομάδων έχει μπει οψιόν αγοράς, η οποία μπορεί να ενεργοποιηθεί μετά το καλοκαίρι.

Αντιπροσωπεία της Super League στον εισαγγελέα για τα χειραγωγημένα ματς
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:56 - 02.02.2024

Αντιπροσωπεία της Super League στον εισαγγελέα για τα χειραγωγημένα ματς

Αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον πρόεδρο, την αναπληρωματικό πρόεδρο της Super League και εκπροσώπους των ΠΑΕ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ και το νομικό σύμβουλο της διοργανώτριας αρχής, επισκέφθηκε σήμερα τον αρμόδιο εισαγγελέα, σε σχέση με το θέμα των χειραγωγημένων αγώνων.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που η μεταγραφή πραγματοποιήθηκε μετά από συζητήσεις με τους υπεύθυνους. Η Άουγκσμπουργκ είναι ένας φιλόδοξος και οικογενειακός σύλλογος όπου θα ήθελα να χτίσω πάνω στην επιτυχημένη μου περίοδο στην Κοπεγχάγη. Φυσικά, βοηθάει το γεγονός ότι συναντώ τον Τζες, έναν προπονητή που ξέρει ακριβώς πώς να χρησιμοποιήσει καλύτερα τις δυνάμεις μου», τόνισε ο 27 χρονος επιθετικός μετά την παρουσίαση του.