Η Άουγκσμπουργκ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Μπιέλ

Δανεικός στην Άουγκσμπουργκ ο Μπιέλ

i

© Augsburg FC

Η Άουγκσμπουργκ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Μπιέλ

Πάνος Κορομηλάς 20:02 - 01.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:10 - 01.02.2024

Η Άουγκσμπουργκ ανακοίνωσε επίσημα τον δανεισμό του Πεπ Μπιέλ από τον Ολυμπιακό, μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Πεπ Μπιέλ θα ολοκληρώσει τη σεζόν στα γήπεδα της Γερμανίας, με την Άουγκσμπουργκ να ανακοινώνει την απόκτησή του από τον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού. Στη συμφωνία των δύο ομάδων έχει μπει οψιόν αγοράς, η οποία μπορεί να ενεργοποιηθεί μετά το καλοκαίρι.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που η μεταγραφή πραγματοποιήθηκε μετά από συζητήσεις με τους υπεύθυνους. Η Άουγκσμπουργκ είναι ένας φιλόδοξος και οικογενειακός σύλλογος όπου θα ήθελα να χτίσω πάνω στην επιτυχημένη μου περίοδο στην Κοπεγχάγη. Φυσικά, βοηθάει το γεγονός ότι συναντώ τον Τζες, έναν προπονητή που ξέρει ακριβώς πώς να χρησιμοποιήσει καλύτερα τις δυνάμεις μου» τόνισε ο 27 χρονος επιθετικός μετά την παρουσίαση του.

Από την πλευρά του, ο αθλητικός διευθυντής της Γερμανικής ομάδας, Μαρίνκο Γιούρεντιτς, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη νέα προσθήκη της ομάδας: 

«Θέλαμε να βελτιώσουμε την ποιότητα της επίθεσης μας και πιστεύουμε πως ο Πεπ είναι ο ιδανικός παίκτης για την ομάδα. Θα δώσει νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας, με τις τεχνικές του ικανότητες στο επιθετικό κομμάτι». 

Μαντί Καμαρά: Η Αζαξιό, η «εκτόξευση» στον Ολυμπιακό και η... προσγείωση στην ομάδα Β'
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:25 - 01.02.2024

Μαντί Καμαρά: Η Αζαξιό, η «εκτόξευση» στον Ολυμπιακό και η... προσγείωση στην ομάδα Β'

Ο Μαντί Καμαρά μοιάζει με ξένο σώμα πλέον στον Ολυμπιακό. Μια θητεία 5,5 χρόνων με θετικές και αρνητικές στιγμές, που είχαν ως αποτέλεσμα τις ακραίες εναλλαγές της χρηματιστηριακής του αξίας.

Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός δαπάνησε έξι εκατομμύρια ευρώ τον Σεπτέμβριο του 2022 για να αποκτήσει τον παίκτη από την Κοπεγχάγη. Αγωνίστηκε σε 59 ματς, με απολογισμό 12 γκολ και οκτώ ασίστ. Τη φετινή σεζόν, μέτρησε 20 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Europa League, όμως δεν ήταν στα βασικά πλάνα του Κάρλος Καρβαλιάλ, με αποτέλεσμα να προωθηθεί η λύση της παραχώρησης με τη μορφή δανεισμού.