Ξανά συμπαίκτης με τον Παπασταθόπουλο στην Μπέτις ο Μπακαμπού

Σεντρίκ Μπακαμπού

i

©intime

Ξανά συμπαίκτης με τον Παπασταθόπουλο στην Μπέτις ο Μπακαμπού

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού θα υπογράψει σύμφωνα με δημοσιεύματα συμβόλαιο με την Ρεάλ Μπέτις έως το 2026 και η μεταγραφή του θα κοστίσει στους Ισπανούς 5 εκατομμύρια ευρώ.

Στη Ρεάλ Μπέτις θα συνεχίσει την καριέρα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Σεντρίκ Μπακαμπού.

Ο 32χρονος πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού από το Κονγκό δεν κατάφερε να βρει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στη Γαλατασαράι, όπου βασικός και αναντικατάστατος είναι ο Μάουρο Ικάρντι και όπως όλα δείχνουν ετοιμάζει βαλίτσες για Ισπανία. Στη φετινή σεζόν έχει 16 συμμετοχές με την τουρκική ομάδα, έχοντας 2 γκολ και 1 ασίστ.

Τόσο ισπανικά όσο και τούρκικα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Κονγκολέζος επιθετικός θα υπογράψει συμβόλαιο με την Μπέτις, η οποία του προσφέρει συμβόλαιο ως το 2026 με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

Το προηγούμενο διάστημα ο Μπακαμπού είχε ακουστεί για διάφορες ομάδες, μεταξύ άλλων και για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό. Εντούτοις το εν λόγω σενάριο δεν συγκέντρωνε πολλές πιθανότητες. Σε πρώτο χρόνο ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται πως θα κάνει άλλες μεταγραφές ολοκληρώνοντας το παζάρι του Ιανουαρίου με οχτώ προσθήκες. Ακόμα και να υπήρχε άφιξη στο Λιμάνι, αυτή κατά πάσα πιθανότητα θα αφορούσε εξτρέμ και όχι σέντερ φορ. Στην εν λόγω θέση οι «ερυθρόλευκοι» ενισχύθηκαν με τον Φραν Ναβάρο, ενώ επιπλέον υπάρχουν οι Γιόβετιτς, Ελ Αραμπί και Ελ Καμπί.

Σε δεύτερο χρόνο, ούτε ο Παναθηναϊκός δεν έμοιαζε πιθανός προορισμός για τον Μπακαμπού. Τη δεδομένη στιγμή η ομάδα διαθέτει τρεις κεντρικούς επιθετικούς, με τον Φώτη Ιωαννίδη να αποτελεί τόσο έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή όσο και τη νούμερο ένα επιλογή της ομάδας. Το σίγουρο για τον σέντερ φορ της Γαλατασαράι είναι πως θέλει στον νέο του σύλλογο να είναι βασικός, επομένως δύσκολα θα μπορούσε να φτάσει στη Λεωφόρο.

Η μεταγραφή του Σεντρίκ Μπακαμπού θα κοστίσει στην ισπανική ομάδα 5 εκατομμύρια ευρώ συν τα μπόνους.

Τρελό σενάριο στην Τουρκία: «Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ακόμα τρεις ομάδες για Μπακαμπού»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:26 - 29.01.2024

Τρελό σενάριο στην Τουρκία: «Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ακόμα τρεις ομάδες για Μπακαμπού»

Ένα απίθανο σενάριο έβγαλε στη φόρα τουρκικό ΜΜΕ, το οποίο ισχυρίζεται πως Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, μαζί με άλλες τρεις ομάδες, ενδιαφέρονται για Μπακαμπού.