Το μίτινγκ στο Ρέντη και η Λεωφόρος

O Kάρλος Καρβαλιάλ

i

© Intime

Το μίτινγκ στο Ρέντη και η Λεωφόρος

Καλές οι μεταγραφές, όμως, ο Ολυμπιακός έχει στο μυαλό του και τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό…

Την τελευταία ημέρα των μεταγραφών στον Ολυμπιακό υπήρξαν αρκετές διαβουλεύσεις. Έτσι ήρθαν και οι τρεις κινήσεις που έγιναν, Καμπράλ, Βέζο και Μπότη, με τις οποίες και όπως όλα δείχνουν ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές για τον μήνα Ιανουάριο. Μαζί με τον νεαρό τερματοφύλακα οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν τις εννέα μεταγραφές! Αρκετές για περίοδο Ιανουαρίου, αλλά από την άλλη φαίνεται πως είχαν εντοπιστεί και αρκετά κενά στην ομάδα. Όπως επίσης αυτό είναι και ένα μήνυμα πως δεν αφήνουν τη χρονιά στον Ολυμπιακό όπως κάποιοι θέλησαν να περάσουν προς τα έξω και έκαναν όλες τις απαραίτητες κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ και τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Σύσκεψη κορυφής στο Ρέντη

Έτσι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών από νωρίς είχε μαζευτεί... κόσμος στο Ρέντη. Εκεί όπου ήταν ο προπονητής Κάρλος Καρβαλιάλ, μέλη της διοίκησης και ο Πέδρο Άλβες μαζί με τον Χοσέ Ιγνάσιο Ναβάρο.

Μίλησαν για αρκετές ώρες μεταξύ τους, τα έβαλαν κάτω, είδαν ποιες ήταν οι εφικτές περιπτώσεις και τι ανάγκες υπήρχαν ακόμη στο ρόστερ, προκειμένου να προχωρήσουν και να «χτυπήσουν» όπου έπρεπε. Όπως και έγινε δηλαδή, αφού ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση των Καμπράλ και Βέζο.

Έχει και ματς

Από εκεί και πέρα όμως, καλές οι μεταγραφές αλλά ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του και έναν σημαντικό αγώνα, αυτόν με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ένα ματς το οποίο το θέλουν οπωσδήποτε οι «ερυθρόλευκοι» έτσι ώστε να συνεχίσουν την αντεπίθεσή τους και παράλληλα να στείλουν και ένα μήνυμα κατακτώντας την πρώτη τους φετινή νίκη σε ντέρμπι.

Για αυτό και μίλησε λίγο και στους παίκτες του ο Κάρλος Καρβαλιάλ θέλοντας να τους επαναφέρει σε αγωνιστικό κλίμα. Όλη αυτή η μεταγραφολογία και το ποιοι παίκτες θα φύγουν από το Ρέντη και θα αποτελέσουν παρελθόν, ήταν κάτι το οποίο συζητιόταν έντονα και στις τάξεις των ποδοσφαιριστών. Κάτι το οποίο χαρακτηρίζεται και λογικό. Έτσι και ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε στους παίκτες του να μην ασχολούνται με τα μεταγραφικά ζητήματα και τους θέλει όλους συγκεντρωμένους στο ματς της Κυριακής.

Γιατί αν δεν κερδίσουν θα «γκρεμίσουν» αρκετό απ' αυτό που «έχτισαν» το τελευταίο διάστημα με τις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.