Οι Σικάγο Φάιρ... τινάζουν την μπάνκα στον αέρα για πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού!

Οι Σικάγο Φάιρ... τινάζουν την μπάνκα στον αέρα για πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού!

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:44 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 20:52 - 31.01.2024

Ένα ποσό κοντά στα 12 εκατ. ευρώ ετοιμάζονται να βγάλουν από τα ταμεία τους οι Σικάγο Φάιρ, για να κάνουν δικό τους τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Ούγκο Κάιπερς.

Έτοιμοι να βγάλουν από τα ταμεία τους 12 εκατ. ευρώ είναι οι Σικάγο Φάιρς, προκειμένου να κάνουν δικό τους τον Ούγκο Κάιπερς. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη Γάνδη και αυτό μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε από το κλαμπ του MLS

Ο σύλλογος του MLS εμφανίστηκε πεπεισμένο πως ο Βέλγος σέντερ φορ είναι ότι πρέπει για την ομάδα, με αποτέλεσμα να χτυπάει την πόρτα της ευρωπαϊκής ομάδας. Οι διαπραγματεύσεις καρποφόρησαν και έτσι οι Σικάγο Φάιρς θα δώσουν για τον Κάιπερς το ποσό των 12 εκατ. ευρώ, στη Γάνδη.  

Το μόνο που μένει είναι το τυπικό κομμάτι, με τους Αμερικάνους να περιμένουν τα υπογεγραμμένα έγγραφα από τους Βέλγους. Μάλιστα, σε αυτά περιλαμβάνονται κάποια μπόνους, με την ομάδα της Juplier Pro League να εισπράττει χρήματα σε περίπτωση που επιτευχθούν. 

O Kάιπερς είχε πέρασμα από δύο ελληνικές ομάδες, με την αρχή να γίνεται το καλοκαίρι του 2017 όταν εκείνος αποκτήθηκε από τον Εργοτέλη. Στην πρώτη του σεζόν ο ίδιος είχε εξαιρετικές εμφανίσεις, παίρνοντας τη φανέλα βασικού στο σπίτι του. Στο τέλος του πρώτου γύρου, ο Κάιπερς είχε ήδη σκοράρει 11 γκολ σε 16 παιχνίδια και την 27η αγωνιστική είχε καταγράψει 20 γκολ, δίνοντας σχεδόν μόνος του την ευκαιρία στην ομάδα του να παραμείνει στην κατηγορία.

Ακολούθησε η μεταγραφή τον Ιούνιο του 2019 στον Ολυμπιακό, με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών. Εντούτοις ο Κάιπερς δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί ποτέ στην ομάδα του Πειραιά και ως εκ τούτου αγωνίστηκε σε ελάχιστα παιχνίδια. Τελικά αποχώρησε τον Ιούλιο του 2021 για λογαριασμό της Μέχελεν και έπειτα ακολούθησε η Γάνδη, με την οποία διέπρεψε.