«Ο Ολυμπιακός βάζει τον Ιμπόρα στη συμφωνία για τον Βέζο»

Βιθέντε Ιμπόρα

i

©intime

«Ο Ολυμπιακός βάζει τον Ιμπόρα στη συμφωνία για τον Βέζο»

Δημήτρης Χούπης 20:17 - 31.01.2024

Όπως αναφέρει ισπανικό Μέσο ο Ολυμπιακός προκειμένου να κλείσει τη μεταγραφή του Ρούμπεν Βέζο έχει βάλει στη συμφωνία και τον Βιθέντε Ιμπόρα.

Ο Ολυμπιακός τις τελευταίες ώρες έχει βρεθεί συνδεθεί με αρκετά ονόματα. Ένα από αυτά είναι του Ρούμπεν Βέζο, ο οποίος αγωνίζεται στη Λεβάντε. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αρκετά κοντά σε συμφωνία με την ισπανική ομάδα προκειμένου ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός να έρθει στην Ελλάδα για να ενισχύσει τον σύλλογο. 

Ένα νέο δημοσίευμα από την Ισπανία ωστόσο έρχεται να δώσει νέες λεπτομέρειες για τη μεταγραφή του Πορτογάλου. Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει το Deportes COPE Valencia, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βάλει στη συμφωνία τον Βιθέντε Ιμπόρα. Κάπως έτσι δεν μοιάζει καθόλου απίθανο ο Ισπανός μέσος να επιστρέψει στην πατρίδα του και την πρώην ομάδα του. 

Ο Βέζο τη φετινή χρονιά μετράει 20 συμμετοχές με τον ισπανικό σύλλογο στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, 

Έχει ακόμα δύο μεταγραφές στα υπόψιν του 

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός έχει ακόμα δύο μεταγραφές στα υπόψιν του. Ειδικότερα ο Ζοβάνε Καμπράλ όπως φαίνεται θα έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει με τους «ερυθρόλευκους». Ο αριστερός εξτρέμ αγωνίζεται στη Σαλερνιτάνα με τη μορφή δανεισμού από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Όπου από εκεί θα δοθεί στον Ολυμπιακό

Ακόμα ένας παίκτης είναι ο Ούρος Ράσιτς, για τον οποίο ο ελληνικός σύλλογος έχει δείξει ενδιαφέρον. Ο Σέρβος έχει συμβόλαιο με τη Σασσουόλο μέχρι το 2026, χωρίς ωστόσο να έχει τη συμμετοχή που θα ήθελε με την ιταλική ομάδα.