Κλείνει Βέζο ο Ολυμπιακός για το κέντρο της άμυνας

Ο Ρούμπεν Βέζο

i

Photo by Quality Sport Images/Getty Images)

Κλείνει Βέζο ο Ολυμπιακός για το κέντρο της άμυνας

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:16 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 19:31 - 31.01.2024

Πολύ κοντά στον Ρούμπεν Βέζο φαίνεται πως βρίσκεται ο Ολυμπιακός, προκειμένου να ενισχύσει το κέντρο της άμυνάς του.

Μία ακόμα μεταγραφή στο... παρά πέντε του παζαριού φαίνεται πως ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αναμένεται να κάνει δικό του τον Ρούμπεν Βέζο. Όπως όλα δείχνουν, οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στην επίτευξη συμφωνίας, προκειμένου ο στόπερ να έρθει στον Πειραιά και να ενισχύσει την ομάδα. 

Ο κεντρικός αμυντικός φαίνεται πως αποτελούσε επιθυμία του Κάρλος Καρβαλιάλ, ενώ ο Ολυμπιακός μοιάζει να εκμεταλλεύεται τα δεδομένα του παίκτη και της Λεβάντε. Το συμβόλαιο του 29χρονου ολοκληρωνόταν τον Ιούνιο του 2024, επομένως οι «ερυθρόλευκοι» εκμεταλλεύτηκαν την εν λόγω συγκυρία για να τον προσεγγίσουν. 

O ίδιος αποτελεί απόκτημα του ισπανικού συλλόγου από το καλοκαίρι του 2019, όταν και πήρε μεταγραφή από τη Βαλένθια. Είχε περάσει ένα διάστημα δανεισμού από τις «νυχτερίδες», στο οποίο έπεισε με τις εμφανίσεις του τη Λεβάντε πως αξίζει να δαπανήσει 5 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της. Όσο για τα δικαιώματά του, αυτά τα διαχειρίζεται ο γνωστός μάνατζερ, Ζόρσε Μέντες.

Ο Βέζο μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αριστερός όσο και ως δεξιός στόπερ, ενώ επιπλέον έχει τη δυνατότητα να βρεθεί και στο δεξί άκρο της άμυνας εφόσον χρειαστεί. Ένα επιπλέον θετικό στοιχείο είναι πως ο ίδιος έχει πορτογαλικό διαβατήριο, πράγμα που θα βοηθήσει στο ζήτημα των μη κοινοτικών ποδοσφαιριστών.

 Τη φετινή σεζόν, ο αμυντικός της Λεβάντε έχει αγωνιστεί σε 19 παιχνίδια της Segunda Division, προσφέροντας και ασίστ σε δύο από αυτά.

Εφόσον ο Βέζο τελικά αποκτηθεί, τότε θα αποτελέσει την έβδομη μεταγραφή του Γενάρη για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες μέχρι στιγμής έχουν αποκτήσει τους Άμπι και Κάρμο για την άμυνα, τους Τσικίνιο και Όρτα για τη μεσαία γραμμή και τους Ζέλσον Μαρτίνς και Φραν Ναβάρο για την επίθεση.