Στα υπόψιν του Ολυμπιακού ο Ούρος Ράσιτς - Η απίθανη σύνδεση με τους Πειραιώτες

Ο Ούρος Ράσιτς

i

© Intime

Στα υπόψιν του Ολυμπιακού ο Ούρος Ράσιτς - Η απίθανη σύνδεση με τους Πειραιώτες

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:54 - 31.01.2024

Ένα ακόμα όνομα προστίθεται στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ο οποίος φαίνεται να έχει στα ραντάρ του τον Ούρος Ράσιτς.

Μετά τον Γιοβάνε Καμπράλ, ένα νέο όνομα μοιάζει να συνδέεται με τον Ολυμπιακό, αφού φαίνεται πως ο Ούρος Ράσιτς βρίσκεται στα ραντάρ των Πειραιωτών. Ο 25χρονος αποτελεί ποδοσφαιριστής της Σασουόλο, με την οποία και δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2026. 

Ο ίδιος δεν έχει τον χρόνο που θα ήθελε να έχει στην ιταλική ομάδα και ως εκ τούτου βρίσκεται σε αναζήτηση νέου συλλόγου. Σήμα κατατεθέν του είναι το... μπόι του, με τον κεντρικό χαφ να έχει ύψος 1,93. Εκτός από κεντρικός χαφ, όμως, ο Σέρβος μπορεί και να αγωνιστεί ως αμυντικό χαφ, δίνοντας ευελιξία στον προπονητή του. 

Το απίθανο με τον Ούρος Ράσιτς είναι η σύνδεση που έχει με τον Ολυμπιακό. Ο ίδιος έζησε μία απίθανη στιγμή κόντρα στους «ερυθρόλευκους», αφού στις 8 Μαΐου του 2016 έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο, στον φιλικό αγώνα που έδινε ο Ερυθρός Αστέρας με την ελληνική ομάδα. Το 2018 ο Ράτσιτς εντάχθηκε στη Βαλένθια με μεταγραφή 2,2 εκατομμυρίων ευρώ από τον Ερυθρό Αστέρα. Όμως εκεί τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ήθελε και ο ίδιος αποχώρησε με δανεισμό στην Τενερίφη

Έριξε «βόμβα» πριν τον Ολυμπιακό ο πρόεδρος της Φερεντσβάρος: «Κάθε ομάδα στα Βαλκάνια έχει αυτό το θέμα...»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

18:24 - 31.01.2024

Έριξε «βόμβα» πριν τον Ολυμπιακό ο πρόεδρος της Φερεντσβάρος: «Κάθε ομάδα στα Βαλκάνια έχει αυτό το θέμα...»

Μία δήλωση που έκανε ο πρόεδρος της Φερεντσβάρος, Γκαμπόρ Κουμπάτοβ, ήταν αρκετή για να φέρει τα πάνω - κάτω, αφού ο ίδιος ισχυρίζεται πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Τσέφεριν για σύσταση νέας διοργάνωσης.

Ο Ράτσιτς δεν είχε πολύ χρόνο στις «νυχτερίδες» και ο ίδιος ομολόγησε ότι αυτό τον οδήγησε να πάρει τη μεταγραφή, καθώς ένιωθε ότι δεν έπαιρνε τα λεπτά που του άξιζε. «Πραγματικά δεν πιστεύω ότι ο Κοντογκμπία, ο Ντάνι Παρέχο και ο Κοκελίν είναι πολύ καλύτεροι από εμένα. Πίστευα ότι μπορούσα να παίξω περισσότερα λεπτά. Για αυτό αποφάσισα να πάω στην Τενερίφη».