«Ο Μπιελ στο στόχαστρο της Λάτσιο»

Πεπ Μπιελ

i

©intime

«Ο Μπιελ στο στόχαστρο της Λάτσιο»

Δημήτρης Χούπης 21:18 - 31.01.2024

Η Λάτσιο έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Πεπ Μπιελ του Ολυμπιακού, όπως αναφέρει το ιταλικό Μέσο, tuttomercatoweb.

Τα μεταγραφικά σενάρια για τον Ολυμπιακό συνεχίζονται. Όπως αναφέρει το ιταλικό Μέσο, tuttomercatoweb συγκεκριμένα η Λάτσιο έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Πεπ Μπιελ. Παρόλα αυτά το δημοσίευμα δεν έχει αναφέρει λεπτομέρειες για το αν η ομάδα της Ρώμης θα κινηθεί για την περίπτωσή του. 

Ο Ολυμπιακός έκανε δικό του τον Ισπανό τον Σεπτέμβρη του 2022, παίρνοντάς τον από την Κοπεγχάγη έναντι έξι εκατομμυρίων ευρώ. Το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2027. Με τη φανέλα του Ολυμπιακού μετράει 59 συμμετοχές, δώδεκα γκολ και οκτώ ασίστ. 

Κλείνει Καμπράλ ο Ολυμπιακός - Ψάχνει τον αντικαταστάτη του η Σαλερνιτάνα

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Καμπράλ από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Πιο αναλυτικά οι «ερυθρόλευκοι» είναι κοντά σε συμφωνία με τον πορτογαλικό σύλλογο για τον 25χρονο, ο οποίος αγωνίζεται στη Σαλερνιτάνα με τη μορφή δανεισμού. 

Η ιταλική ομάδα από τη μεριά της μάλιστα φαίνεται ότι ψάχνει τον αντικαταστάτη του. Συγκεκριμένα η Σαλερνιτάνα έχει μιλήσει με τη Ρόμα για τον Έλντορ Σομουρόντοφ, ο οποίος παίζει στην Κάλιαρι ως δανεικός. 

Το καλό με τον Καμπράλ είναι ότι δεν πιάνει θέση ξένου, αφού δεν δημιουργηθεί θέμα μη κοινοτικού παίκτη. Κι αυτό γιατί ο 25χρονος μπορεί να είναι από το Πράσινο Ακρωτήρι, αλλά έχει και πορτογαλικό διαβατήριο.