H παθιασμένη ομιλία του Ζέκα, ο ατάραχος Τερίμ και η τρέλα στο γκολ του Μλαντένοβιτς

H παθιασμένη ομιλία του Ζέκα, ο ατάραχος Τερίμ και η τρέλα στο γκολ του Μλαντένοβιτς

Sportal newsroom 16:32 - 01.02.2024 / Ανανεώθηκε: 16:40 - 01.02.2024

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Ζέκα με ομιλία του πριν τη ρεβάνς με τον Ατρόμητο πώρωσε τους συμπαίκτες του. Οι αντιδράσεις του Τερίμ πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το ματς στο Περιστέρι.

Ο Φατίχ Τερίμ αφύπνισε τους παίκτες του στα αποδυτήρια πριν τη ρεβάνς με τον Ατρόμητο, αλλά και ο Ζέκα επιχείρησε να ντοπάρει ψυχολογικά τους συμπαίκτες του.

Στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι, ο Ζέκα έκανε μία σύντομη ομιλία μετά το νεύμα του Τούρκου τεχνικού Φατίχ Τερίμ.

«Να σκέφτεστε θετικά, όλη την ώρα παιδιά», ήταν η ατάκα του Αράο και στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο αρχηγός Ζέκα.

Ο έμπειρος μέσος είπε στους συμπαίκτες του, παρουσία του Τερίμ κι όλων των ανθρώπων της ομάδας: «Παίζουμε για να πάμε στα ημιτελικά. Να παλεύουμε για κάθε μπάλα, κάθε δεύτερη μπάλα, όταν τη χάνουμε αμέσως αντίδραση. Μην χάσετε το μυαλό σας. Να παίξουμε το ποδόσφαιρο, παίκτε ο ένας για τον άλλον, παλέψτε ο ένας για τον άλλον κι αν τα κάνουμε όλα αυτά θα είμαστε χαρούμενοι στο τέλος».

Αποκάλυψη: Ολόκληρο το εξώδικο του Παναθηναϊκού στον Λουτσέσκου - «Ανακάλεσε τώρα, αλλιώς...» (pics)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:05 - 01.02.2024

Αποκάλυψη: Ολόκληρο το εξώδικο του Παναθηναϊκού στον Λουτσέσκου - «Ανακάλεσε τώρα, αλλιώς...» (pics)

Το Sportal φέρνει στη δημοσιότητα ολόκληρο το εξώδικο του Παναθηναϊκού προς τον Ραζβάν Λουτσέσκου, με το οποίο του ζητάει να βγει δημόσια και να ανακαλέσει όλα όσα έχει πει κατά καιρούς ο Ρουμάνος για τους «πράσινους».

Αυτή η ομιλία ήταν και η αρχή για να ακολουθήσει η ιαχή «Παναθηναϊκός». Ο Τερίμ στη συνέχεια παρακολύθησε όρθιος από τον πάγκο το ματς και στο πρώτο γκολ του Πέρεθ ο ίδιος ήταν ατάραχος. Πανηγύρισε το γκολ του Γερεμέγεφ που ακυρώθηκε, ωστόσο, στη συνέχεια, ενώ στο 2-0 του Μλαντένοβιτς, όπου κρίθηκε και η πρόκριση, επικράτησε πανικός στον πάγκο. Ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Παπαδημητρίου πήρε αγκαλιά τον 70χρονο τεχνικό. Στα αποδυτήρια φυσικά όλοι ήταν χαρούμενοι και ανακουφισμένοι για την πρόκριση.