Εξώδικο του Παναθηναϊκού στον Λουτσέσκου για συκοφαντική δυσφήμιση

Ραζβάν Λουτσέσκου

i

Intime

Εξώδικο του Παναθηναϊκού στον Λουτσέσκου για συκοφαντική δυσφήμιση

Μπάμπης Τσιμπίδας 12:58 - 01.02.2024 / Ανανεώθηκε: 13:18 - 01.02.2024

Στον Παναθηναϊκό είναι εξοργισμένοι με τη στάση του Ραζβάν Λουτσέσκου και προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη προκειμένου να αναγκάσουν τον προπονητή του ΠΑΟΚ να σταματήσει τις συκοφαντίες και τις προσβολές.

Στο επόμενο στάδιο της αντιπαράθεσης με τον Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισαν να περάσουν στον Παναθηναϊκό. Εμφανώς ενοχλημένοι από τις προσβλητικές αναφορές του προπονητή του ΠΑΟΚ προς το Τριφύλλι, έκριναν πως πρέπει να αντιδράσουν δικαστικά.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απέστειλε εξώδικο στον Ραζβάν Λουτσέτσκου, με σκοπό να σταματήσει, καθώς και να ανακαλέσει τις συνεχιζόμενες δημόσιες τοποθετήσεις του που προσβάλλουν στο μέγιστο βαθμό το σύλλογό του Τριφυλλιού.

Στον Παναθηναϊκό έλεγαν πως «αρχής γενομένης από την κρυστάλλινη και πεντακάθαρη κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Ρουμάνος προπονητής αλλοιώνει συστηματικά την πραγματικότητα, εφευρίσκοντας μονίμως εναντίον της ομάδας του διαιτητικές αποφάσεις, κάνοντας παράλληλα λόγο για δήθεν εύνοια του Παναθηναϊκού». 

Στο Τριφύλλι συμπλήρωναν ότι «δεν χρειάζεται να τονιστεί το πόσο έχει υποφέρει ο Παναθηναϊκός από τη «δράση» του παρασκηνίου και αυτονόητα πόσο τον προσβάλει οποιαδήποτε ταύτιση ή σύνδεση με μεθόδους ξένες προς τους «πράσινους». 

Όλο αυτό το διάστημα στο Τριφύλλι έδειναν μεγάλη υπομονή, αλλά επειδή το ποτήρι ξεχείλισε με τις προσβολές και τις κατηγορίες του Λουτσέσκου, χρησιμοποίησαν τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο όλα αυτά τα χρόνια πορεύονταν, αυτόν της νομικής υπεράσπισης για την αποκατάσταση της πραγματικής αλήθειας και όχι των προσβλητικών και συκοφαντικών αφηγημάτων που μεταχειρίζεται ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λουτσέσκου πριν και μετά από κάθε αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, καταφεύγει σε εμπρηστικές δηλώσεις για τη διαιτησία και έχει προκαλέσει ουκ ολίγα επεισόδια με τον πάγκο των «πράσινων».