Το γκολ - πρόκρισης του Μλαντένοβιτς ήταν το πρώτο της καριέρας του με κεφαλιά (vid)

Φίλιπ Μλαντένοβιτς

i

Φίλιπ Μλαντένοβιτς/©Intime

Το γκολ - πρόκρισης του Μλαντένοβιτς ήταν το πρώτο της καριέρας του με κεφαλιά (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:35 - 01.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:39 - 01.02.2024

Ο Φιλίπ Μλαντένοβιτς με το απίθανο γκολ που σημείωσε στο Περιστέρι χάρισε την πρόκριση στον Παναθηναϊκό, σκοράροντας μάλιστα για πρώτη φορά στην καριέρα του με κεφαλιά.

Μετά την ήττα με 2-1 στη Λεωφόρο από τον Ατρόμητο, ο Παναθηναϊκός ήθελε δύο γκολ για να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα και να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson και το κατάφερε. Η αρχή έγινε στο 35΄ με το το παρθενικό γκολ του Ρούμπεν Πέρεθ στην Ελλάδα, ο οποίος βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά μετά από 108 συμμετοχές με τους «πράσινους» για να έρθει στην τελευταία φάση του αγώνα ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς να κάνει το 2-0 με μία απίθανη κεφαλιά και να χαρίσει την πρόκριση στην ομάδα του

Ο Σέρβος αριστερός μπακ έκανε ωραίο συνδυασμό με τον Μπερνάρ έξω από την περιοχή και από ασίστ του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, έκανε μία τρομερή κεφαλιά, με την οποία «κρέμασε» τον Τσιντώντα και πέτυχε το «χρυσό» γκολ για την ομάδα του. Ήταν το δεύτερο του στη μέχρι τώρα θητεία του στον Παναθηναϊκό και παράλληλα το πρώτο που πετυχαίνει ποτέ με κεφαλιά στην καριέρα του!

Ο Φίλιπ Μλαντέβνοβιτς μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στην κάμερα της Cosmote Tv. Για το γκολ που σκόραρε και την πρόκριση του Παναθηναϊκού είπε: «Μία παρόμοια φάση είχε γίνει με τον ΠΑΟΚ και δυστυχώς δεν σκόραρα. Όμως το έκανα τώρα. Σήμερα τα πράγματα δεν ήταν εύκολα. Είχαμε στο μυαλό μας ότι έπρεπε να περάσουμε.

Αρχικά θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στους συμπαίκτες μου για όσα κάναμε. Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμφάνιση μας και την πρόκριση. Για ακόμη μία φορά, πρέπει να πω ότι πήρα μία ωραία μπαλιά από τον Μπερνάρ και κατάφερα να σκοράρω».

Για τη σημασία της πρόκρισης για τον Παναθηναϊκό ανέφερε: «Σημαίνει πολλά αυτή η νίκη και η πρόκριση. Είχαμε μία δύσκολη περίοδο και έπρεπε να την ξεπεράσουμε. Σημαίνει πολλά για το μομέντουμ μας. Επιστρέψαμε στις νίκες και συνεχίζουμε».