Οι ημερομηνίες των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος
i

©intime

Οι ημερομηνίες των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος

Sportal newsroom 23:07 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:08 - 31.01.2024

Στις 14 Φεβρουαρίου θα είναι το πρώτα παιχνίδια των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος, ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός και Παναιτωλικός - Άρης.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός και Παναιτωλικός - Άρης θα δώσουν τις «μάχες» τους για ένα εισιτήριο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο ΠΑΟΚ με δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις (4-0, 5-0) κόντρα στον Πανσερραϊκό εξασφάλισε τη θέση του στους «4», ενώ η άλλη ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο Άρης με μία νίκη και μία ισοπαλία κόντρα στη Νίκη Βόλου (3-0, 2-2) προκρίθηκε επίσης. 

Ο Παναθηναϊκός αν και ηττήθηκε στο πρώτο ματς από τον Ατρόμητο με 1-2, επικράτησε με 2-0 στο Περιστέρι και ο Παναιτωλικός πήρε δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κόντρα στον ΟΦΗ (2-1, 3-1). 

Τα πρώτα ματς των ημιτελικών θα γίνει στις 14 Φεβρουαρίου με τον ΠΑΟΚ και τον Παναιτωλικό να είναι οι γηπεδούχοι και μία εβδομάδα μετά θα γίνουν οι ρεβάνς. Κανονικά οι πρώτοι ημιτελικοί θα γινόντουσαν στις 7/2, αλλά το γεγονός ότι τα γήπεδα είναι κλειστά, έκανε την ΕΠΟ να τους μεταφέρει μία εβδομάδα μετά. 

Παρόλα αυτά η ΕΠΟ πρέπει να πάρει και το «οκ» από την UEFA, αφού εκείνες τις ημέρες υπάρχουν οι αναμετρήσεις για τους «16» του Champions League. Η Ομοσπονδία μάλιστα προτείνει τα παιχνίδια του Κυπέλλου να γίνουν νωρίς για να μην συμπέσουν χρονικά με του Champions League