Έκρηξη χαράς στο 2-0 του Μλαντένοβιτς – Ένα κουβάρι οι παίκτες του Παναθηναϊκού, αποθέωση του Μπακασέτα σε Μπερνάρ (gallery)

Έκρηξη χαράς στο 2-0 του Μλαντένοβιτς – Ένα κουβάρι οι παίκτες του Παναθηναϊκού, αποθέωση του Μπακασέτα σε Μπερνάρ (gallery)

Γιώργος Σακελλαρίου 21:33 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 21:51 - 31.01.2024

Το γκολ του Μλαντένοβιτς προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μία πανάξια πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αν και είχε ηττηθεί 2-1 στη Λεωφόρο πήγε στο Περιστέρι, ήταν μαχητικός, έβγαλε ποιότητα και επικράτησε 2-0 με γκολ του Μλαντένοβιτς στο 95’ κι ενώ είχε προηγηθεί το γκολ του Ρούμπεν Πέρεθ στο 35’.

Ο Σέρβος αριστερός μπακ μόλις σκόραρε με εκπληκτική κεφαλιά έφυγε σφαίρα στον πάγκο και πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του, τη στιγμή που τον κυνηγούσαν για να πανηγυρίσουν ακόμα και οι αναπληρωματικοί του Παναθηναϊκού.

Την ίδια στιγμή ο Μπακασέτας αποθέωνε τον Μπερνάρ για τη μπαλιά που έβγαλε στο γκολ του Μλαντένοβιτς, ενώ οι παίκτες του Ατρόμητου ήταν απαρηγόρητοι με το γκολ στο φινάλε και τον αποκλεισμό.

Δείτε φωτογραφίες από τους πανηγυρισμούς των πρασίνων στο 2-0.

Ο Φατίχ Τερίμ να θυμίσουμε ότι μετά το ματς δήλωσε απόλυτα χαρούμενος για την αντίδραση της ομάδας του και φυσικά την πρόκριση. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έπρεπε να έχουμε σκοράρει νωρίτερα το δεύτερο γκολ. Παίξαμε 90 λεπτά πολύ ψηλά, βρήκαμε πολλές ευκαιρίες. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι, θέλω να πω μόνο πως είμαι πολύ χαρούμενος από την αντίδραση γιατί χάσαμε στο πρώτο ματς.

Παίξαμε ξανά Τετάρτη αγώνα, ο αντίπαλός μας δεν είχε ματς και θα έχει ξεκουραστεί την Κυριακή. Πάλι είχε γίνει αυτό την προηγούμενή Τετάρτη. Μέχρι την Κυριακή πρέπει να βρούμε όσα χρειαζόμαστε και να ετοιμαστούμε για το ματς με τον Ολυμπιακό. Σε αυτούς που έδωσα ευκαιρία απόψε αντέδρασαν όλοι μαζί ως ομάδα.

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Αρμάνι και όλη τη δράση της Τετάρτης