Οι μεγάλες εκπλήξεις του Τερίμ: Ούτε στον πάγκο Μαντσίνι, Αϊτόρ, Αράο

Οι μεγάλες εκπλήξεις του Τερίμ: Ούτε στον πάγκο Μαντσίνι, Αϊτόρ, Αράο

Βασίλης Μοιρώτσος 18:12 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:18 - 31.01.2024

Μεγάλες οι εκπλήξεις από τον Τερίμ κυρίως με τους παίκτες που θα δουν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο από την εξέδρα.

Αλλάζει πολύ τον Παναθηναϊκό ο Τερίμ στο σημερινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Σε σχέση με εκείνο πριν από λίγες μέρες στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού προχωράει σε πέντε αλλαγές στην ενδεκάδα, βάζοντας σε αυτή Ακαϊντίν, Ρούμπεν, Τσέριν, Μπερνάρ και Παλάσιος, ο οποίος επιστρέφει και παίζει για πρώτη φορά με τον Τούρκο στον πάγκο.

Οι μεγάλες εκπλήξεις, όμως, δεν έρχονται απ' αυτούς που βρίσκονται στο γήπεδο ή από εκείνους που είναι στον πάγκο. Έτσι κι αλλιώς από Κυριακή σε Τετάρτη το rotation είναι μάλλον απαραίτητο.

Οι μεγάλες εκπλήξεις έρχονται από τους παίκτες που βρίσκονται εκτός αποστολής. Με τον Τερίμ να επιλέξει να αφήσει έξω παίκτες που πιθανόν να μπορούσαν να του αλλάξουν τη ροή της αναμέτρησης αν χρειαζόταν.

Όπως είναι ο Μαντσίνι ή ο Αϊτόρ, μέχρι πρότινος βασικοί εξτρέμ του Παναθηναϊκού σε όλα τα παιχνίδια. Αλλά στον επαναληπτικό του Περιστερίου δεν είναι καν στον πάγκο. Όπως δεν είναι και ένας ακόμα βασικός παίκτης στα πλάνα του Τερίμ έως τώρα. Ο Αράο. Που έχει παίξει και στον άξονα και στο κέντρο της άμυνας. Αλλά θα δει το ματς από τις εξέδρες του γηπέδου του Περιστερίου.

Ο Τερίμ προχωρά σε ριζικές αλλαγές και μένει να δούμε κατά πόσο θα δικαιωθεί και ο Παναθηναϊκός θα πετύχει τον στόχο του στο Περιστέρι. Στόχος που δεν είναι άλλος από την ανατροπή και την πρόκριση.

Δείτε την ενδεκάδα και την αποστολή: