Με Παλάσιος και Πέρεθ η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ατρόμητο - Εκπλήξεις με την αποστολή από τον Τερίμ

Με Παλάσιος και Πέρεθ η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ατρόμητο - Εκπλήξεις με την αποστολή από τον Τερίμ

Γιώργος Σακελλαρίου 17:55 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:32 - 31.01.2024

Ο Φατίχ Τερίμ επέλεξε στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού τον Παλάσιος, αλλά και τον Γερεμέγεφ για τη ρεβάνς με τον Ατρόμητο.

Ο Γουίλιαν Αράο, ένας από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες του Παναθηναϊκού, είναι εκτός αποστολής για τη ρεβάνς με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Βραζιλιάνος παίκτης δεν θ' αγωνιστεί κι έτσι στο κέντρο της άμυνας ο Τούρκος τεχνικός Φατίχ Τερίμ παρατάσσει τους Ακαϊντίν, Ούγκο

Ο Τερίμ, όμως, έκανε κι άλλη έκπληξη, αφού άφησε εκτός αποστολής και τους Αϊτόρ, Μαντσίνι! Δύο εξτρέμ, οι οποίοι ήταν βασικοί στην Τούμπα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Στο τέρμα θα είναι και πάλι ο Ντραγκόβσκι, δεξί μπακ θα παίξει ο Κώτσιρας, από τη στιγμή που είναι εκτός ο τραυματίας Βαγιαννίδης, ενώ αριστερό μπακ θα είναι ο Μλαντένοβιτς.

Στα χαφ επανέρχεται στην αρχική ενδεκάδα ο Πέρεθ και δίπλα του θα είναι ο Τσέριν. Σε ρόλο επιτελικού μέσου θα είναι ο Μπακασέτας, αριστερά ο Μπερνάρ και δεξιά ο Παλάσιος. Ο Αργεντινός εξτρέμ αποθεραπεύτηκε κι έτσι ο Τερίμ τον ρίχνει στη μάχη. Στην κορυφή εξαιτίας της απουσίας των Σπόραρ, Ιωαννίδη, θα ξεκινήσει ο Γερεμέγεφ.

Δείτε την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού