Με Παλάσιος στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός -  Επιστροφή Σένκεφελντ στην αποστολή

Σεμπάστιαν Παλάσιος

i

Intime

Με Παλάσιος στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός - Επιστροφή Σένκεφελντ στην αποστολή

Μπάμπης Τσιμπίδας 19:09 - 30.01.2024 / Ανανεώθηκε: 19:33 - 30.01.2024

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος επιστρέφει στη δράση για τον δεύτερο προημιτελικό του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, με τον Τερίμ να μην υπολογίζει τους Ιωαννίδη, Βαγιαννίδη και Χουάνκαρ. Στην αποστολή αυτή τη φορά ο Σένκεφελντ.

Για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Φατίχ Τερίμ σε παιχνίδι θα τεθεί αύριο ο Σεμπάστιαν Παλάσιος. Ο Τούκου συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου και είναι πανέτοιμος να βοηθήσει για την ανατροπή.

Ο Παλάσιος υπέστη θλάση μόλις ο Τερίμ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Τριφυλλιού και δεν έχει αγωνιστεί με τον Τούρκο προπονητή στον πάγκο. Οπότε, είναι μία μεγάλη ευκαιρία να δείξει την αξία του στον 70χρονο κόουτς.

Έστειλε το μήνυμα η Χετάφε στον Παναθηναϊκό για τον Μαξίμοβιτς - Έγραψε ιστορία ο διεθνής Σέρβος μέσος!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:08 - 29.01.2024

Έστειλε το μήνυμα η Χετάφε στον Παναθηναϊκό για τον Μαξίμοβιτς - Έγραψε ιστορία ο διεθνής Σέρβος μέσος!

Ο Παναθηναϊκός έχει κλείσει τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θ' αφιχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο διεθνής Σέρβος έπαιξε βασικός στο ματς της Χετάφε με τη Γρανάδα κι έγραψε ιστορία με την ομάδα του.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός στόπερ δεν είχε ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και επιστρέφει στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού. Μένει να φανεί εάν ο Τερίμ θα τον πάρει στην 20άδα ή θα τον αφήσει στην εξέδρα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν πρόλαβαν τη ρεβάνς στο Περιστέρι οι Ιωαννίδης, Χουάνκαρ και Βαγιαννίδης. Οι δύο πρώτοι μάλλον θα προλάβουν το κυριακάτικο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Βαγιαννίδης δεν θα παίξει σίγουρα στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων.

Αντικρουόμενες πληροφορίες για Παλάσιος: Τι γράφουν σε Μεξικό και Ιταλία
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:25 - 29.01.2024

Αντικρουόμενες πληροφορίες για Παλάσιος: Τι γράφουν σε Μεξικό και Ιταλία

Στο Μεξικό αναφέρουν σήμερα πως η Πούμας κινείται για άλλον επιθετικό και δεν έχει επαφές με τον Σεμπάστιαν Παλάσιος, ενώ ο Ιταλός ρεπόρτερ, Νικολό Σιρά, ισχυρίζεται πως έχουν αρχίσει οι επαφές για τη μεταγραφή του Τούκου!

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ αναφέρει: «Πρόγραμμα στο γυμναστήριο του «Γ. Καλαφάτης» ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού το απόγευμα της Τρίτης. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χουάνκαρ, Σπόραρ, Βέρμπιτς και θεραπεία οι Ιωαννίδης, Βαγιαννίδης, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για την αυριανή ρεβάνς Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Στη λίστα βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Κυριόπουλος, Ακαϊντίν».