Έστειλε το μήνυμα η Χετάφε στον Παναθηναϊκό για τον Μαξίμοβιτς - Έγραψε ιστορία ο διεθνής Σέρβος μέσος!

Έστειλε το μήνυμα η Χετάφε στον Παναθηναϊκό για τον Μαξίμοβιτς - Έγραψε ιστορία ο διεθνής Σέρβος μέσος!

Γιώργος Σακελλαρίου 23:08 - 29.01.2024 / Ανανεώθηκε: 00:02 - 30.01.2024

Ο Παναθηναϊκός έχει κλείσει τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θ' αφιχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο διεθνής Σέρβος έπαιξε βασικός στο ματς της Χετάφε με τη Γρανάδα κι έγραψε ιστορία με την ομάδα του.

Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς είναι μία σπουδαία μεταγραφή για το «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός, όπως είναι γνωστό, έκλεισε τον 29χρονο διεθνή Σέρβο εξτρέμ, ο οποίος μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από τη Χετάφε.

Από την πρώτη στιγμή της συμφωνίας, το ερώτημα ήταν πότε θα έρθει ο Μαξίμοβιτς στους «πράσινους». Θα πληρώσουν ένα ποσό τώρα τον Γενάρη στην ισπανική ομάδα για να τον εντάξουν άμεσα στο δυναμικό τους ή θα έρθει το καλοκαίρι όταν και λήγει το συμβόλαιο;

Εξαρχής, όλα έδειχναν ότι η μεταγραφή έχει ορίζοντα για τον ερχόμενο Ιούνιο κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αυτό θα συμβεί. Ο τεχνικός της Χετάφε Χοσέ Μπορνταλάς ξεκίνησε τον Μαξίμοβιτς στο ματς με τη Γρανάδα.

Η δέκατη Χετάφε φιλοξένησε την προτελευταία Γρανάδα για την 22η αγωνιστική της La Liga και ο Μαξίμοβιτς ήταν βασικός στη μεσαία γραμμή. Ο ύψους 1,89 δεξιοπόδαρος αμυντικός μέσος, μάλιστα, έγραψε ιστορία με την ομάδα του.

Έγινε, ο 4ος παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία της Χετάφε στην πρώτη κατηγορία! Ξεκίνησε την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα και στη συνέχεια μετακόμισε στην Ακαδημία της Βερόνα. Το 2013 πήγε στη Ντομζάλε της Σλοβενίας και τον Φλεβάρη του 2015 τον απέκτησε έναντι 2 εκατ. ευρώ η Αστάνα από το Καζακστάν. Με τη συγκεκριμένη ομάδα πέτυχε ένα ιστορικό γκολ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ για τα προκριματικά του Champions League και την έστειλε για πρώτη φορά στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Το καλοκαίρι του 2017 τον πήρε η Βαλένθια και το επόμενο καλοκαίρι τον παραχώρησε με δέκα εκατ. ευρώ στη Χετάφε. Στο διάστημα που βρίσκεται στη Χετάφε, λοιπόν, έχει με αυτήν κόντρα στη Γρανάδα 191 συμμετοχές στη La Liga. Συνολικά με την ισπανική ομάδα ο Σέρβος χαφ έχει 205 αγώνες, 7 γκολ και 3 ασίστ.

Ξεπέρασε έτσι έναν άλλον παίκτη σύμβολο της Χετάφε, τον Τσάβι Κασκέρο που είχε 190. Στο μήνυμά του, παράλληλα, ο σύλλογος ανέφερε: «Ας συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία μαζί Μάξι!». Να σημειωθεί ότι ο Μαξίμοβιτς έπαιξε σε όλο το ματς και οι γηπεδούχοι επικράτησαν 2-0.

Αντικρουόμενες πληροφορίες για Παλάσιος: Τι γράφουν σε Μεξικό και Ιταλία
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:25 - 29.01.2024

Αντικρουόμενες πληροφορίες για Παλάσιος: Τι γράφουν σε Μεξικό και Ιταλία

Στο Μεξικό αναφέρουν σήμερα πως η Πούμας κινείται για άλλον επιθετικό και δεν έχει επαφές με τον Σεμπάστιαν Παλάσιος, ενώ ο Ιταλός ρεπόρτερ, Νικολό Σιρά, ισχυρίζεται πως έχουν αρχίσει οι επαφές για τη μεταγραφή του Τούκου!

Από τη στιγμή που έπαιξε ο Μαξίμοβιτς και μάλιστα βασικός, είναι το πιο πιθανό να μην υπάρξει κάποια ανατροπή μέχρι τέλος του Γενάρη και να έρθει στην Ελλάδα.

Ο Παναθηναϊκός σε κάθε περίπτωση τον περιμένει το καλοκαίρι κι ασφαλώς με τον Μαξίμοβιτς η ομάδα δυναμώνει σε σημαντικό βαθμό στο ανασταλτικό κομμάτι.

Δείτε το ποστάρισμα της Χετάφε για τον Μαξίμοβιτς