Ο Ντεσπόντοφ έβαζε γκολ και οι πάγκοι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού είχαν έρθει στα χέρια - Το απίθανο βιντεο που δείχνει ότι «έχασαν» το 1-0!

H ένταση στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Ο Ντεσπόντοφ έβαζε γκολ και οι πάγκοι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού είχαν έρθει στα χέρια - Το απίθανο βιντεο που δείχνει ότι «έχασαν» το 1-0!

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:55 - 29.01.2024

O Kίριλ Ντεσπόντοφ ήταν ο άνθρωπος που έκανε το 1-0 στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, όμως κανείς από τους ανθρώπους της ομάδας δεν το πανηγύρισε. Αυτό διότι κατά τη διάρκεια του τέρματος, οι δύο πάγκοι είχαν πιαστεί στα χέρια.

Σε απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό μετατράπηκε ο Κίριλ Ντεσμπόντοφ, ο οποίος χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Μία νίκη που έφερε τον «Δικέφαλο του Βορρά» στην κορυφή της Stoiximan Super League, στέλνοντας τους «πράσινους» στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. 

Στο δεύτερο τέρμα οι συνεργάτες του Λουτσέσκου και οι υπόλοιποι που βρίσκονταν στον πάγκο πανηγύρισαν έξαλλα το τέρμα του Βούλγαρου, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ακριβώς έτσι στο 1-0. Αναλυτικά, ο Ντεσπόντοφ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, παρόλα αυτά εκείνη την ώρα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πιάνονταν στα χέρια. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, ένα πέναλτι που δεν κέρδισε η ομάδα προκάλεσε διαμαρτυρίες, με τον πάγκο του Παναθηναϊκού να αντιδρά και να ξεκινάει η ένταση. Απεναντίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, αφορμή στάθηκε μία επίθεση του Χρήστου Καρυπίδη προς τους ανθρώπους της ομάδας, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ο χαμός.