Αντικρουόμενες πληροφορίες για Παλάσιος: Τι γράφουν σε Μεξικό και Ιταλία

Σεμπάστιαν Παλάσιος

i

Intime

Αντικρουόμενες πληροφορίες για Παλάσιος: Τι γράφουν σε Μεξικό και Ιταλία

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:25 - 29.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:26 - 29.01.2024

Στο Μεξικό αναφέρουν σήμερα πως η Πούμας κινείται για άλλον επιθετικό και δεν έχει επαφές με τον Σεμπάστιαν Παλάσιος, ενώ ο Ιταλός ρεπόρτερ, Νικολό Σιρά, ισχυρίζεται πως έχουν αρχίσει οι επαφές για τη μεταγραφή του Τούκου!

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό τον Ιούνιο και διατηρεί εξαιρετική φήμη στην Αργεντινή (απ' όπου κατάγεται) και το Μεξικό. Άρα, οι ερωτήσεις προς το μανατζερικό γραφείο που τον εκπροσωπεί, θεωρούνται φυσιολογικές και δεν εκπλήσσουν τον Τούκου, ούτε τους ανθρώπους του Τριφυλλιού.

Ωστόσο, φαινόταν πως δεν είχε προκύψει κάτι χειροπιαστό για τον Παλάσιος ούτε καν για το καλοκαίρι, πόσο μάλλον τώρα. Η πληροφορία που μεταφέρθηκε το βράδυ του Σαββάτου από Μεξικανό δημοσιογράφο για συμφωνία του Παλάσιος με την Πούμας και για τις κινήσεις της μεξικανικής ομάδας για την άμεση αγορά του Αργεντινού εξτρέμ, αιφινιδίασαν.

Από τον Παναθηναϊκό δήλωναν άγνοια για τις φήμες, υποστηρίζοντας πως δεν έχουν πρόταση ή έστω ανεπίσημη κρούση για τον Παλάσιος. Από την πλευρά του Τούκου, επίσης δεν επιβεβαιώνονταν τα σενάρια για την Πούμας. Το βέβαιο είναι ο Παλάσιος έχει το δικαίωμα από την Πρωτοχρονιά, να μιλά επισήμως για το μέλλον του.

Αυτή την εκδοχή επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ της μεξικανικής έκδοσης του ESPN. H Μεξικανή ρεπόρτερ Αντριάνα Μαλντονάντο που ασχολείται με την Πούμας, τόνισε πως δεν υπάρχει το παραμικρό για τον Παλάσιος και δεν έχουν πραγματοποιηθεί συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή.

Την ακριβώς αντίθετη ενημέρωση έχει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Νικολό Σίρα. Ο οποίος έγραψε στην πλατφόρμα «X»πως η Πούμας ενδιαφέρεται για τον Παλάσιος και άρχισε συζητήσεις για να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο. Ο Σίρα δεν παραθέτει άλλες λεπτομέρειες, αλλά αφήνει να εννοηθεί πως εξελίσσεται μία διαπραγμάτευση που τους περιλαμβάνει όλους.

Πάντως, αναμφίβολα αυτή την εποχή, η διοίκηση του Παναθηναϊκού και οι εκπρόσωποι του Παλάσιος δεν συζητούν για την ανανέωση του συμβολαίου, που λήγει στις 30 Ιουνίου. Ο προηγούμενος κύκλος συνομιλών το φθινόπωρο, διακόπηκε με διαφορά στο οικονομικό και έκτοτε από το Τριφύλλι και ο Τούκου, δεν επανήρθαν