Βόμβα από το Μεξικό: «Στην Πούμας ο Παλάσιος»

Βόμβα από το Μεξικό: «Στην Πούμας ο Παλάσιος»

Γιώργος Σακελλαρίου 23:13 - 27.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:54 - 27.01.2024

Ρεπόρτερ στο Μεξικό αναφέρει ότι ο Σεμπαστιάν Παλάσιος είναι έτοιμος ν’ αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό για τον Πούμας.

Βόμβα ρίχνουν στο Μεξικό για τον Σεμπάστιαν Παλάσιος, μία μέρα πριν από το ντέρμπι που έχει ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ.

Ο ρεπόρτερ Φερνάντο Εσκιβέλ, υποστηρίζει ότι ο 32χρονος Αργεντινός εξτρέμ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με το «τριφύλλι» έως το τέλος της σεζόν, οδεύει προς την Πούμας. Ο ίδιος υποστηρίζει επίσης ότι υπάρχουν προχωρημένες επαφές για να ενταχθεί ο Παλάσιος στον σύλλογο του Μεξικού.

Τονίζει, μάλιστα, ότι έχει ανάψει το πράσινο φως τόσο ο παίκτης, όσο και ο εκπρόσωπός του και ότι υπάρχει συμφωνία με την Πούμας. Αυτή τη στιγμή, παράλληλα, συζητούν τις λεπτομέρειες για την οριστικοποίηση της μεταγραφής.

Το ερωτηματικό είναι αν ο Παναθηναϊκός θα δώσει τώρα τον Παλάσιος ή θα φύγει το ερχόμενο καλοκαίρι όταν και μένει ελεύθερος. Οι «πράσινοι», πάντως, δεν έχουν προχωρήσει αποφασιστικά την υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Παλάσιος. 

Ο Αργεντινός θυμίζουμε ότι ήρθε το καλοκαίρι του 2021 κι έκτοτε έχει καταγράψει στην Ελλάδα 106 συμμετοχές με 24 γκολ και 12 ασίστ. Ο Παναθηναϊκός τον απέκτησε έναντι 1,5 εκατ. ευρώ από την Ιντεπεντιέντε και λογικά θα ήθελε ένα ποσό τώρα, ώστε να μην τον χάσει ελεύθερο το καλοκαίρι.

Έκπληξη από Τερίμ για ΠΑΟΚ - Άφησε Αθήνα τον Σένκεφελντ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:00 - 27.01.2024

Έκπληξη από Τερίμ για ΠΑΟΚ - Άφησε Αθήνα τον Σένκεφελντ

Ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση της Τούμπας, αφήνοντας τον έτοιμο Μπαρτ Σένκεφελντ στην Αθήνα. Πάνε Θεσσαλονίκη οι Ιωαννίδης, Τσέριν και Γερεμέγεφ, κρίθηκε ανέτοιμος ο Παλάσιος.

Η Πούμας, πάντως, δεν φέρεται διατεθειμένη να δώσει αρκετά χρήματα για να πάρει έναν παίκτη που σε πέντε μήνες αποχωρεί. Δεν είναι ξεκάθαρο, επίσης, τι έχει εισηγηθεί ο Φατίχ Τερίμ, ο οποίος μετά και την απόκτηση των Μπακασέτα και Λημνιού, έχει αρκετές λύσεις στην επίθεση, τη στιγμή που υπάρχουν και οι Μπερνάρ, Αϊτόρ, Μαντσίνι, Βέρμπιτς, Τζούριτσιτς.

Ο Παλάσιος να σημειώσουμε επίσης ότι δεν βρίσκεται στην αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, διότι κρίθηκε ανέτοιμος ο Παλάσιος.