«Παναθηναϊκός για Γκάρι Ροντρίγκες»

Γκάρι Ροντρίγκες

i

Intime

«Παναθηναϊκός για Γκάρι Ροντρίγκες»

Μπάμπης Τσιμπίδας 12:28 - 27.01.2024 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 27.01.2024

Το ζήτημα της απόκτησης ενός εξτρέμ παραμένει ανοιχτό στον Παναθηναϊκό, με Τούρκο δημοσιογράφο να υποστηρίζει πως από το Τριφύλλι έχουν ασχοληθεί με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, Γκάρι Ροντρίγκες.

Με τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο να πλησιάζει στη λήξη της αφού το ημερολόγιο δείχνει σήμερα 27 Ιανουαρίου, είναι προφανές ότι άλλη μία προθήκη στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, συγκεντρώνει όλο και λιγότερες πιθανότητες. 

Από την άλλη, η έρευνα για έναν εξτρέμ δεν έχει διακοπεί και το τμήμα σκάουτινγκ θέτει ονόματα στα υπόψη του Φατίχ Τερίμ και των συνεργατών του. Με τον 70χρονο προπονητή και το επιτελείο του να επεξεργάζονται όλα τα δεδομένα.

Η αλήθεια είναι πως ο Αϊτόρ ανακτά τη φόρμα του, ο Μαντσίνι έχει σταθερά καλή απόδοση και ο Παλάσιος σύντομα θα επανέρθει σε φουλ ρυθμούς. Ακόμα και ο Βέρμπιτς πριν τραυματιστεί, παρουσίαζε βελτίωση στην απόδοση του.  

Από την άλλη, ο Τερίμ θα ήθελε κάτι διαφορετικό στα άκρα της επίθεσης, έναν εξτρέμ ικανό στο «ένας με έναν», που θα πλαγιοκοπεί την αντίπαλη άμυνα και θα προκαλεί ρήγματα. Για αυτό και οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού αναζητούν έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά που ζήτησε ο Τούρκος.

Το αινιγματικό βίντεο με τον Βαγιαννίδη και η υπογραφή του (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:45 - 26.01.2024

Το αινιγματικό βίντεο με τον Βαγιαννίδη και η υπογραφή του (vid)

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης πρωταγωνιστεί σε ένα βίντεο που ανάρτησαν από τον Παναθηναϊκό στα social media και επικρατεί απορία για το αν σχετίζεται με το νέο συμβόλαιο του 22χρονου δεξιού μπακ. Το Sportal έχει την απάντηση.

Άλλωστε, τα μεταγραφικά σενάρια συνεχίζονται από την Τουρκία, με έναν παλιό γνώριμο της χώρας μας, τον Γκάρι Ροντρίγκες.  Ο Τούρκος δημοσιογράφος του μεγάλου portal «Sport Digitale», Ρεσάτ Καν Οζμπουντάκ, υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες είναι 33 ετών, ανήκει στην τουρκική Ανκαραγκουτσού και έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2025. Φέτος έχει 15 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, όμως με μόλις 784 λεπτά. Ο Αφρικανός εξτρέμ δεν είναι βασικός, έχει σκοράρει ένα γκολ και έχει μοιράσει 4 ασίστ.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες, θα ήθελε να αλλάξει περιβάλλον και μία λύση με το καθεστώς του δανεισμού δεν τον αφήνει αδιάφορο. Προς το παρόν, ο Γκάρι συμμετέχει στο Κόπα Άφρικα με το Πράσινο Ακρωτήρι και τη Δευτέρα θα αντιμετωπίσει τη Μαυριτανία στους «16» του τουρνουά.

Ιδανικά, από το Τριφύλλι θα προτιμούσαν να παραχωρηθεί ένας ακραίος επιθετικός πριν έρθει άλλος. Πάντως, παρότι υπήρξαν φιλολογικές προσεγγίσεις προς τους Μπερνάρ, Παλάσιος και Μαντσίνι από Βραζιλία, Αργεντινή, Μεξικό και Ρωσία, δεν προχώρησε τίποτα το χειροπιαστό. Οπότε, η μεταγραφή ενός παίκτη για τα «φτερά» εξετάζεται, αλλά δεν έχει αποφασιστεί.