Το 10ήμερο «φωτιά» του Παναθηναϊκού με τα τρία «crash test» που θα κρίνουν πολλά

Παίκτες Παναθηναϊκού

i

© Intime

Το 10ήμερο «φωτιά» του Παναθηναϊκού με τα τρία «crash test» που θα κρίνουν πολλά

Οι τρεις επερχόμενοι «τελικοί» του Παναθηναϊκού σε πρωτάθλημα και Κύπελλο που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο... μέλλον της ομάδας.

Ώρα «τελικών» για τον Παναθηναϊκό! 

Πριν μερικά 24ωρα, η ομάδα του Φατίχ Τερίμ γνώρισε την ήττα στη Λεωφόρο από τον Ατρόμητο (1-2), στο πρώτο ματς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας κι έτσι πρόσθεσε ακόμη ένα... ντέρμπι στο πρόγραμμά της εβδομάδας που έρχεται.

Για αρχή, οι πράσινοι έχουν μπροστά τους μία δύσκολη αποστολή στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Κυριακή (28/1) όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα στην Τούμπα για το ντέρμπι κορυφής! ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός θα κοντραριστούν (20:30) για τη 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τις δύο ομάδες να έχουν ως μοναδικό στόχο το τρίποντο που θα τους διατηρήσει στην πρώτη θέση.

Δείτε τη βαθμολογία του πρωταθλήματος: 

Όπως έγινε γνωστό, σε σχέση με το ματς Κυπέλλου με τους Περιστεριώτες, ο Τούρκος τεχνικός θα έχει ακόμη δύο πολύτιμα εργαλεία στη φαρέτρα του. Ο λόγος γίνεται για τους Άνταμ Τσέριν και Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά χθες (25/1) και θα δώσουν το παρών στο σπουδαίο ντέρμπι.

Η αναμέτρηση της Τούμπας αποτελεί έναν «τελικό» και για τις δύο ομάδες με φόντο τη διατήρηση της κορυφής, ωστόσο τα απαιτητικά ματς για τους φιλοξενούμενους δεν σταματάνε εκεί.

Τρεις μέρες μετά ακολουθεί η ρεβάνς στο Περιστέρι (31/1, 19:00). Ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να κάνει την ανατροπή κόντρα στον Ατρόμητο και να εξασφαλίσει τη θέση του στα ημιτελικά του θεσμού. 

Τέλος, μία εβδομάδα μετά το ματς της Τούμπας σειρά θα πάρει το ντέρμπι των «αιωνίων» στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (4/2, 21:00). Μετά τη μάχη-θρίλερ που έδωσαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στο Φάληρο για το Κύπελλο, οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν και πάλι, με τους Πειραιώτες να αναζητούν την... εκδίκηση.

Όπως διαπιστώνεται εύκολα, η εβδομάδα που ακολουθεί για τον Παναθηναϊκό είναι μία από τις πιο σημαντικές τη φετινή σεζόν για τον σύλλογο. Άπαντες στο «πράσινο» στρατόπεδο στοχεύουν στο απόλυτο, δηλαδή πρόκριση στο Κύπελλο και το 2/2 στα ντέρμπι και μένει να δούμε εάν θα το καταφέρουν οι παίκτες του Φατίχ Τερίμ.