Πάνε Θεσσαλονίκη οι Τσέριν και Γερεμέγεφ

Άνταμ Τσέριν

i

Intime

Πάνε Θεσσαλονίκη οι Τσέριν και Γερεμέγεφ

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:56 - 25.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:00 - 25.01.2024

Ο Φατίχ Τερίμ είδε τον Άνταμ Τσέριν και Αλεξάντερ Γερεμέγεφ να προπονούνται την Πέμπτη και να δηλώνουν έτοιμοι για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Πριν τη ρεβάνς του Περιστερίου για τον προημιτελικό του Κυπέλλου, για τον Παναθηναϊκό προέχει η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Εκεί όπου ο Φατίχ Τερίμ περιμένει και άλλες ενισχύσεις και την Πέμπτη είδε δύο ποδοσφαιριστές να… διαγράφονται από το ιατρικό δελτίο.

Ο Άνταμ Τσέριν και ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ πήραν μέρος στις περισσότερες ασκήσεις, εκτός από το δίτερμα στο τέλος και έδειξαν σε καλή κατάσταση. Οι δύο παίκτες θα προπονηθούν την Παρασκευή και το Σάββατο και θα συμπεριληφθούν στην αποστολή για τη Θεσσαλονίκη.

Κατά συνέπεια, οι επιλογές του Τερίμ για το ντέρμπι των πρωτοπόρων, αυξάνονται. Ο Τούρκος θα έχει δύο επιθετικούς και άλλον έναν μέσο, για να καταστρώσει την τακτική του Παναθηναϊκού. Χωρίς αυτή τη φορά να έχει... ένδεια εναλλακτικών λύσεων, εφόσον κάτι στραβώσει.

Πάντως, οι Παλάσιος και Χουάνκαρ δεν προλαβαίνουν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και αναμένεται να είναι διαθέσιμοι για το ντέρμπι των αιωνίων στο «Απόστολος Νικολαΐδης», την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου: 

Στο Βελιγράδι ο Παναθηναϊκός με απουσίες για τον αγώνα κόντρα στη Μακάμπι
EUROLEAGUE

10:08 - 25.01.2024

Στο Βελιγράδι ο Παναθηναϊκός με απουσίες για τον αγώνα κόντρα στη Μακάμπι

Ο Παναθηναϊκός αποτελεί την πιο... καυτή ομάδα της EuroLeague με οκτώ νίκες στα τελευταία εννέα ματς και το βράδυ της Πέμπτης (25/1, 21:05, Novasports) φιλοξενείται στο Βελιγράδι από την Μακάμπι Τελ Αβίβ για την 23η αγωνιστική της EuroLeague. O κόουτς Εργκίν Αταμάν δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σλούκα, Βιλντόζα, Μπαλτσερόφσκι και Μαντζούκα.

«Σε δύο γκρουπ πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού το μεσημέρι της Πέμπτης στο «Γ. Καλαφάτης». Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. 

Το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος ακολούθησαν οι Τσέριν, Γερεμέγεφ. Ο Ιωαννίδης έκανε αποφόρτιση, οι Παλάσιος, Χουάνκαρ ατομικό, ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Σπόραρ, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν».