Στο Βελιγράδι ο Παναθηναϊκός με απουσίες για τον αγώνα κόντρα στη Μακάμπι

Στο Βελιγράδι ο Παναθηναϊκός με απουσίες για τον αγώνα κόντρα στη Μακάμπι

Γιώργος Γαβριλάκης 10:08 - 25.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:17 - 25.01.2024

Ο Παναθηναϊκός αποτελεί την πιο... καυτή ομάδα της EuroLeague με οκτώ νίκες στα τελευταία εννέα ματς και το βράδυ της Πέμπτης (25/1, 21:05, Novasports) φιλοξενείται στο Βελιγράδι από την Μακάμπι Τελ Αβίβ για την 23η αγωνιστική της EuroLeague. O κόουτς Εργκίν Αταμάν δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σλούκα, Βιλντόζα, Μπαλτσερόφσκι και Μαντζούκα.

Συνήθως μία εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, προϋποθέτει ταξίδι στο Ισραήλ. Οι γεωπολιτικές και πολεμικές εξελίξεις όμως, από το ξεκίνημα της σεζόν έχουν... τοποθετήσει την «ομάδα του λαού» (των ισραηλινών και όχι των παλαιστινίων) στην «Λευκή Πόλη»: To Βελιγράδι -και εκεί βρίσκεται ήδη ο Παναθηναϊκός για να την αντιμετωπίσει, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστική της EuroLeague

H Μακάμπι λοιπόν, θα φιλοξενήσει το βράδυ της Πέμπτης (25/1, 21:05, Novasports) στην Aleksandar Nikolic Hall της σερβικής πρωτεύουσας τους «πράσινους», που έχουν τρομερό ρυθμό, τέσσερις διαδοχικές νίκες στην διοργάνωση και οκτώ στα τελευταία εννέα ματς. 

Μόνο που έχουν και αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Πέραν, του Λούκα Βιλντόζα, ο οποίος έχει χειρουργηθεί στο γόνατο, κόντρα στην Μακάμπι, ο Εργκίν Αταμάν δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Κώστα Σλούκα, ενώ ο Αλεξάνταρ Μπαλτσερόφσκι, ο οποίος έχει υποβληθεί σε εγχείρηση αφαίρεσης της σκωληκοειδίτιδας, αλλά και ο άρρωστος Λευτέρης Μαντζούκας, δεν είναι επίσης σε θέση να λάβουν μέρος. 

Οι Ισπανοί θυμίζουν την απειλή του Παναθηναϊκου για τους Ταβάρες-Χεζόνια, οι Μούσα-Πουαριέ κοιτούν επίσης την έξοδο
EUROLEAGUE

16:16 - 24.01.2024

Οι Ισπανοί θυμίζουν την απειλή του Παναθηναϊκου για τους Ταβάρες-Χεζόνια, οι Μούσα-Πουαριέ κοιτούν επίσης την έξοδο

Η Mundo Deportivo επιβεβαιώνει την προσφορά του Παναθηναϊκού προς τους Έντι Ταβάρες και Μάριο Χεζόνια, ενώ προβλέπει πως δύσκολα θα μείνουν στην Ρεάλ Μαδρίτης και οι Τζάναν Μούσα και Βενσάν Πουαριέ.

Για την Μακάμπι, ο Λορέντζο Μπράουν, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί κόντρα στο Ολυμπιακό στο παιχνίδι του ΣΕΦ για την 22η αγωνιστική, τώρα θα είναι στο γήπεδο, αλλά ο κόουτς Όντεν Κάτας ακόμα και τώρα -λίγες ώρες πριν το τζάμπολ- δεν ξέρει αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. Ο 33χρονος Αμερικανός γκαρντ και νατουραλιζέ Ισπανός, αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στη μέση και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του.  

🔴 Sportal Euroleague Show με Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός και Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!