Εκτός για 2-3 εβδομάδες οι Σπόραρ και Βέρμπιτς

Σπόραρ - Βέρμπιτς

i

© Intime

Εκτός για 2-3 εβδομάδες οι Σπόραρ και Βέρμπιτς

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:36 - 26.01.2024 / Ανανεώθηκε: 13:38 - 26.01.2024

Το γραφείο που τους εκπροσωπεί τους Σπόραρ και Βέρμπιτς, γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης πως οι δύο Σλοβένοι θα μείνουν εκτός δράσης για 2-3 εβδομάδες.

Την ερχόμενη Κυριακή (28/1), όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα στην Τούμπα για το ντέρμπι κορυφής! ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός θα κοντραριστούν (20:30) για τη 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τις δύο ομάδες να έχουν ως μοναδικό στόχο το τρίποντο που θα τους διατηρήσει στην πρώτη θέση.

Από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση αλλά και για τις επόμενες μέρες, ο Φατίχ Τερίμ θα αναγκαστεί να στερηθεί τις υπηρεσίες των Σπόραρ και Βερμπιτς.

Οι δυο ποδοσφαιριστές ταλαιπωρούνται από μυϊκά προβλήματα και το γραφείο που τους εκπροσωπεί, «Amir Ružnić Sport Management», γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης το διάστημα της απουσίας τους.

«Έχουμε καλά νέα και κακά νέα. Τα κακά νέα είναι πως ο Βέρμπιτς και ο Σπόραρ θα είναι εκτός για 2-3 εβδομάδες. Τους ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση. Τα καλά είναι είναι πως ο Τσέριν επέστρεψε στις προπονήσεις και ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος. Δεν μπορούμε να περιμένουμε να σας δούμε ξανά στην βασική εντεκάδα του Παναθηναϊκού», έγραψε χαρακτηριστικά το γραφείο στη σχετική ανακοίνωση.