Το αινιγματικό βίντεο με τον Βαγιαννίδη και η υπογραφή του (vid)

Γιώργος Βαγιαννίδης

i

Intime

Το αινιγματικό βίντεο με τον Βαγιαννίδη και η υπογραφή του (vid)

Μπάμπης Τσιμπίδας 20:45 - 26.01.2024 / Ανανεώθηκε: 20:50 - 26.01.2024

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης πρωταγωνιστεί σε ένα βίντεο που ανάρτησαν από τον Παναθηναϊκό στα social media και επικρατεί απορία για το αν σχετίζεται με το νέο συμβόλαιο του 22χρονου δεξιού μπακ. Το Sportal έχει την απάντηση.

Ένα βίντεο με αινιγματικό περιεχόμενο, ανάρτησαν οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα social media. Το βίντεο καταγράφει τα αποδυτήρια της ομάδας και μετά τον Γιώργο Βαγιαννίδη με πλάτη και σταδιακά να γυρίζει πρόσωπο προς την κάμερα. Μετά ακολουθεί το καθιερωμένο «loading», χωρίς να κάποιο άλλο στοιχείο για όσα θα ακολουθήσουν.

Η ανάρτηση προκάλεσε την περιέργεια και αρκετές απορίες. Κυρίως για το αν σχετίζεται ευθέως με τον 22χρονο δεξιό μπακ, σε ένα τάιμινγκ που εκκρεμεί η υπογραφή ενός νέου συμβολαίου. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν προκύπτει ότι τα δύο γεγονότα συνδέονται. Το βίντεο αφορά μία χορηγική δράση της ΠΑΕ με συνεργαζόμενο χορηγό και όχι το μέλλον του Βαγιαννίδη. Το οποίο θα συνεχιστεί στο «Γεώργιος Καλαφάτης», αφού είναι η επιθυμία του οργανισμού του Τριφυλλιού και του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Από εκεί και πέρα, η υπογραφή του νέου συμβολαίου του Βαγιαννίδη με τον Παναθηναϊκό έχει δρομολογηθεί. Η διοίκηση έχει συμφωνήσει με τους εκπροσώπους του Έλληνα αμυντικού για τους όρους της συνεργασίας τους και σύντομα αναμένονται οι ανακοινώσεις.

Προς το παρόν, ο Βαγιαννίδης δεσμεύεται με τους «πράσινους» μέχρι τις 30/6/2025. Το νέο deal θα επεκτείνει τη δέσμευση του «Βάγια» έως τον Ιούνιο του 2027 ή του 2028. Με την αντίστοιχη αύξηση αποδοχών, για να επιβραβευτεί ο νεαρός άσος για την εξέλιξη του.

Ο Βαγιαννίδης είναι σημαντικό κεφάλαιο για τον Παναθηναϊκό και οι ιθύνοντες του club τον διαχειρίζονται με την ανάλογη σημασία. Με σκοπό ο 22χρονος δεξιός μπακ να αγωνίζεται για χρόνια με το Τριφύλλι και να αποτελέσει βασικό μέλος του ελληνικού «κορμού».