Έκπληξη από Τερίμ για ΠΑΟΚ - Άφησε Αθήνα τον Σένκεφελντ

Μπαρτ Σένκεφελντ

i

Intime

Έκπληξη από Τερίμ για ΠΑΟΚ - Άφησε Αθήνα τον Σένκεφελντ

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:00 - 27.01.2024 / Ανανεώθηκε: 13:17 - 27.01.2024

Ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση της Τούμπας, αφήνοντας τον έτοιμο Μπαρτ Σένκεφελντ στην Αθήνα. Πάνε Θεσσαλονίκη οι Ιωαννίδης, Τσέριν και Γερεμέγεφ, κρίθηκε ανέτοιμος ο Παλάσιος.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ολοκληρώθηκε το Σάββατο. Κατόπιν, ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή για το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, με μία απόφαση του να προξενεί μεγάλη έκπληξη, διότι δεν αφορά ιατρικό ζήτημα.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ θα μείνει στην Αθήνα, παρότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Ο αποκλεισμός του αρχηγού του Παναθηναϊκού σχετίζεται με τακτικούς λόγους, αφού στην παρούσα φάση ο Τερίμ εκτιμά πως οι Γεντβάι, Αράο, Ακαϊντίν και Ούγκο προηγούνται του Ολλανδού στην ιεράρχηση του.

Άλλωστε, στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο την προηγούμενη Τετάρτη, ο Τερίμ χρησιμοποίησε αμέσως τον ανέτοιμο Ούγκο, με μόλις μία προπόνηση και δεν έδωσε καθόλου χρόνο στον Σένκεφελντ. Δείγμα των σκέψεων του σε αυτό το τάιμινγκ.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Ιωαννίδης, όπως και οι Τσέριν και Γερεμέγεφ, οι οποίοι επανέρχονται. Αντιθέτως, ο Παλάσιος παρότι προπονήθηκε και το Σάββατο, κρίθηκε ανέτοιμος από τον Τερίμ και θα μείνει στην Αθήνα. Αν και θα είναι διαθέσιμος για τη ρεβάνς του Κυπέλλου στο Περιστέρι. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου για την προπόνηση και την αποστολή:

H καλλονή ξανθιά ρεπόρτερ που κέρδισε την προσοχή στο Μακάμπι-Παναθηναϊκός (pics)
SPORT+

11:17 - 26.01.2024

H καλλονή ξανθιά ρεπόρτερ που κέρδισε την προσοχή στο Μακάμπι-Παναθηναϊκός (pics)

Ο σκηνοθέτης του παιχνιδιού Μακάμπι Τελ Αβίβ-Παναθηναϊκός κατόρθωσε να εντοπίσει μία πανέμορφη γυναικεία παρουσία, η οποία τράβηξε την προσοχή όσων λίγων βρίσκονταν στο κεκλεισμένων των θηρών γήπεδο.

«Με πρωινή προπόνηση το Σάββατο στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κατοχής, τακτική. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Χουάνκαρ. Θεραπεία έκαναν οι Σπόραρ, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Ακαϊντίν».