Λύθηκε το μυστήριο με το βιντεάκι του Βαγιαννίδη (vid)

Γιώργος Βαγιαννίδης

Λύθηκε το μυστήριο με το βιντεάκι του Βαγιαννίδη (vid)

Sportal newsroom 12:51 - 27.01.2024

Λύθηκε τελικά το... μυστήριο με το βίντεο που ανήρτησαν οι υπεύθυνοι του Παναθηναϊκού με τον Γιώργο Βαγιαννίδη.

Την Παρασκευή (26/01) οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανήρτησαν ένα βίντεο με αινιγματικό περιεχόμενο, στα social media. Το βίντεο κατέγραφε τα αποδυτήρια της ομάδας και μετά τον Γιώργο Βαγιαννίδη με πλάτη και σταδιακά να γυρίζει πρόσωπο προς την κάμερα. Μετά ακολουθούσε το καθιερωμένο «loading», χωρίς να κάποιο άλλο στοιχείο για όσα θα ακολουθήσουν.

Η ανάρτηση προκάλεσε την περιέργεια και αρκετές απορίες. Κυρίως για το αν σχετίζεται ευθέως με τον 22χρονο δεξιό μπακ, σε ένα τάιμινγκ που εκκρεμεί η υπογραφή ενός νέου συμβολαίου.

«Παναθηναϊκός για Γκάρι Ροντρίγκες»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:28 - 27.01.2024

«Παναθηναϊκός για Γκάρι Ροντρίγκες»

Το ζήτημα της απόκτησης ενός εξτρέμ παραμένει ανοιχτό στον Παναθηναϊκό, με Τούρκο δημοσιογράφο να υποστηρίζει πως από το Τριφύλλι έχουν ασχοληθεί με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, Γκάρι Ροντρίγκες.

Τελικά, το μυστήριο... λύθηκε καθώς, το βίντεο αφορά μία χορηγική δράση της ΠΑΕ με συνεργαζόμενο χορηγό και όχι το μέλλον του Βαγιαννίδη. Το οποίο θα συνεχιστεί στο «Γεώργιος Καλαφάτης», αφού είναι η επιθυμία του οργανισμού του Τριφυλλιού και του ίδιου του ποδοσφαιριστή.