Η ενδεκάδα του Ατρόμητου κόντρα στον Παναθηναϊκό

Σάσα Ίλιτς

i

© Intime

Η ενδεκάδα του Ατρόμητου κόντρα στον Παναθηναϊκό

Sportal newsroom 18:16 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:26 - 31.01.2024

Δείτε τις επιλογές του Σάσα Ίλιτς όσον αφορά το αρχικό σχήμα του Ατρόμητου για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου το απόγευμα της Τετάρτης (31/1, 19:00) για τη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας. Στο πρώτο ματς η ομάδα των δυτικών προαστίων είχε πάρει τη νίκη με ανατροπή επί του Τριφυλλιού στη Λεωφόρο (2-1) χάρη στα γκολ των Αντζιέλσκι (25') και Γιουμπιτάνα (42').

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της σημαντικής αναμέτρησης των δύο ομάδων, στην οποία θα κριθεί το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης, έγιναν γνωστές οι επιλογές του Σάσα Ίλιτς όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας του.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Τσιντώτας, με τους Κιβρακίδη, Τσακμάκη, Ασεβέδο και Ντε Μποκ να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Γκονθάθελ και Κούντε θα είναι το δίδυμο στον άξονα, στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Βαλένσια και Αντζιέλσκι, με τον Βρακά να είναι στην «αιχμή του δόρατος».

Η ενδεκάδα του Ατρόμητου: Τσιντώτας - Κιβρακίδης, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Ντε Μποκ - Γκονθάλεθ, Κούντε - Βαλένσια, Αντζιέλσκι, Βρακάς.

Με Παλάσιος και Πέρεθ η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ατρόμητο - Εκπλήξεις με την αποστολή από τον Τερίμ

Ο Γουίλιαν Αράο, ένας από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες του Παναθηναϊκού, είναι εκτός αποστολής για τη ρεβάνς με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Βραζιλιάνος παίκτης δεν θ' αγωνιστεί κι έτσι στο κέντρο της άμυνας ο Τούρκος τεχνικός Φατίχ Τερίμ παρατάσσει τους Ακαϊντίν, Ούγκο.

Ο Τερίμ, όμως, έκανε κι άλλη έκπληξη, αφού άφησε εκτός αποστολής και τους ΑϊτόρΜαντσίνι! Δύο εξτρέμ, οι οποίοι ήταν βασικοί στην Τούμπα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!

Στο τέρμα θα είναι και πάλι ο Ντραγκόβσκι, δεξί μπακ θα παίξει ο Κώτσιρας, από τη στιγμή που είναι εκτός ο τραυματίας Βαγιαννίδης, ενώ αριστερό μπακ θα είναι ο Μλαντένοβιτς.

Στα χαφ επανέρχεται στην αρχική ενδεκάδα ο Πέρεθ και δίπλα του θα είναι ο Τσέριν. Σε ρόλο επιτελικού μέσου θα είναι ο Μπακασέτας, αριστερά ο Μπερνάρ και δεξιά ο Παλάσιος. Ο Αργεντινός εξτρέμ αποθεραπεύτηκε κι έτσι ο Τερίμ τον ρίχνει στη μάχη. Στην κορυφή εξαιτίας της απουσίας των Σπόραρ, Ιωαννίδη, θα ξεκινήσει ο Γερεμέγεφ.

Δείτε την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού