Η τελευταία ημέρα των χειμερινών μεταγραφών

Λιούμπισιτς

i

Ρομπερτ Λιούμπισιτς/©intime

LIVE Η τελευταία ημέρα των χειμερινών μεταγραφών

Sportal newsroom 19:56 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 20:15 - 08.02.2024

Το Sportal σας μεταφέρει live όλες τις συμφωνίες και τις ανακοινώσεις στην τελευταία ημέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

-Την περίπτωση του 30χρονου επιθετικού, Χεσούς Χιμένεθ, που αγωνίζεται στο MLS φαίνεται πως εξετάζει πολύ σοβαρά ο ΟΦΗ.

-Πολύ κοντά στον Ρούμπεν Βέζο φαίνεται πως βρίσκεται ο Ολυμπιακός, προκειμένου να ενισχύσει το κέντρο της άμυνάς του.

-Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την αποχώρηση του Μασαρίποφ ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

-Ο ΠΑΣ Γιάννινα επισημοποίησε την απόκτηση του Μέτε Κάαν Ντεμίρ και ο Τούρκος εξτρέμ είναι πλέον παίκτης του «Αγιαξ της Ηπείρου».

-Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αναμένεται να γίνει ο Ζοβάνε Καμπράλ, ο οποίος ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό των Πειραιωτών.

-Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αντμίρ Μπαΐροβιτς ανακοίνωσε ο Λεβαδειακός.

-Ποδοσφαιριστής της Σαλερνιτάνα είναι και επίσημα το Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, με τον ΟΦΗ να ανακοινώνει την αποχώρηση του παίκτη.

-Η Κηφισιά ανακοίνωσε επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον Τζακ Ιπαλίμπο.

-Στην Αθήνα έφτασε ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι έπειτα να βάλει την υπογραφή του στην ΑΕΚ.

-Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Ζίγκα Λάτσι, έπειτα από μία τετραετία στον σύλλογο.

Παίκτης της Νότιγχαμ Φόρεστ θα είναι μέχρι το τέλος της σεζόν ο Τζιοβάνι Ρέινα με την αγγλική ομάδα να έρχεται σε συμφωνία με την Ντόρτμουντ για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με Βραζιλιάνο δημοσιογράφο, ο δανεισμός του Ραμόν από τον Ολυμπιακό στην Κουϊάμπα ολοκληρώθηκε.

-Ανοιχτό «παράθυρο» για… φυγή παικτών στον Ολυμπιακό!

Ποντένσε - Γιόβετιτς - Μπιελ Ποντένσε - Γιόβετιτς - Μπιελ/©Intime

-Ο 21χρονος αμυντικός, Βασίλης Παυλίδης έλυσε το συμβόλαιό του με την ολλανδική TOP Oss και υπογράφει στην ΑΕΚ Β'.

-Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιρανού επιθετικού Καρίμ Ανσαριφάρντ μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου με την προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

-ΟΦΗ και Σαλερνιτάνα τα βρήκαν σε όλα για τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό να κάνει το βήμα στο εξωτερικό και μάλιστα σε ομάδα της Serie A.

-Ο Κώστας Μανωλάς φέρεται να είναι μια ανάσα από την επιστροφή του στα γήπεδα της Serie A.

-Ο Βόλος κινήθηκε γρήγορα μετά το άκυρο της Σέλτικ για τον Τζέιμς ΜακΚάρθι και απέκτησε τον 31χρονο χαφ Ζοερί Ντε Καμπς.

-Ο Νεμάνια Ράντονιτς που απασχόλησε τον Ολυμπιακό στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου την Τετάρτη (31/1) ανακοινώθηκε και επίσημα από τη Μαγιόρκα.

-Η ΠΑΕ ΑΕΚ επιβεβαίωσε πως αργά το βράδυ της Τρίτης (30/01) επιτεύχθηκε η συμφωνία για την μεταγραφή του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς. Στις 14:45 ο 24χρονος χαφ για τις υπογραφές.

- Παίκτης του Άρη ο διεθνής Ιρανός επιθετικός, Καρίμ Ανσαριφάρντ, που έλυσε το συμβόλαιό του με την Ομόνοια και μετακομίζει στο Κλεάνθης Βικελίδης ως το καλοκαίρι με προοπτική ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο.

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος οδεύει προς την ολοκλήρωσή της. Παρακολουθήστε μέσα από το Sportal όλες τις τελευταίες μεταγραφικές εξελίξεις στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο.