Κοντά σε συμφωνία ο Μανωλάς

Κοντά σε συμφωνία ο Μανωλάς

Κώστας Τόπας 12:51 - 31.01.2024

Ο Κώστας Μανωλάς φέρεται να είναι μια ανάσα από την επιστροφή του στα γήπεδα της Serie A.

Το πετυχημένο πέρασμα του Κώστα Μανωλά από την Serie A δεν αποκλείεται να τον οδηγήσει ξανά στα ιταλικά γήπεδα και μάλιστα σύντομα. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει με βάση σημερινά (19/01) ρεπορτάζ στην Ιταλία, τα οποία αναφέρουν ότι ο Έλληνας άλλοτε διεθνής κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στο στόχαστρο της Βερόνα!

Ο άλλοτε κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, που έμεινε ελεύθερος από την Αλ Σάρζα, ενδέχεται να αποτελέσει μια καλή λύση για τα μετόπισθεν της Βερόνα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα. Η ιταλική ομάδα μάλιστα φαίνεται πως έχει ήδη καταθέσει πρόταση στον Μανωλά και περιμένει την απάντηση του. 

Θυμίζουμε ότι ο 32χρονος στόπερ έχει αγωνιστεί με τις φανέλες των Ρόμα και Νάπολι, ενώ φέτος μέτρησε 14 συμμετοχές στον σύλλογο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Θυμίζουμε πως ο Μανωλάς όταν αγωνιζόταν στην Serie A με τη φανέλα της Ρόμα, μέτρησε 206 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό οκτώ γκολ κι έξι ασίστ, αποτελώντας έτσι έναν από τους βασικούς πυλώνες στην άμυνα της ομάδας σε αυτήν την πενταετία που αγωνίστηκε στους «τζιαλορόσι».