Σασουόλο και Πόρτο εξετάζουν τον Μανωλά

Κώστας Μανωλάς

i

©SS Twitter

Σασουόλο και Πόρτο εξετάζουν τον Μανωλά

Πάνος Κορομηλάς 17:35 - 22.01.2024

Ενδιαφέρον από Ιταλία και Πορτογαλία προκύπτει για τον Κώστα Μανωλά, που παραμένει ελεύθερος και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πριν λίγες ημέρες, ο Κώστας Μανωλάς έλυσε το συμβόλαιό του με την Αλ Σαρζά και είναι ελεύθερος να ψάξει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας στα γήπεδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ο Έλληνας αμυντικός συμφώνησε στην πρόωρη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, έχοντας προλάβει να αγωνιστεί σε 14 αγώνες τη φετινή σεζόν. 

Τα σενάρια για το μέλλον του αρχίζουν και φουντώνουν, ενώ ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται οι ομάδες που ενδεχομένως να κινηθούν για την απόκτησή του. Συγκεκριμένα, η Σασουόλο φαίνεται πως εξετάζει την περίπτωσή του για την ενίσχυση της άμυνας της. Η ομάδα του Αλέσιο Ντιονίσι βρίσκεται στην 15η θέση του ιταλικού πρωταθλήματος και αναμένεται να δώσει μάχη για την παραμονή της στην κατηγορία.

Υπενθυμίζεται πως ο Μανωλάς γνωρίζει πολύ καλά το πρωτάθλημα της Serie A, έχοντας περάσει στο παρελθόν από Ρόμα και Νάπολι. Στα 2,5 χρόνια παρουσίας του στα γήπεδα της Ιταλίας, μέτρησε 281 συμμετοχές με 12 γκολ και επτά ασίστ. Ιδιαίτερα στη Ρόμα είχε εξαιρετική απόδοση και ήταν βασικό μέλος της ομάδας που έφτασε μέχρι τον ημιτελικό του UEFA Champions League, τη σεζόν 2017-2018.

Ακόμη ένα σενάριο που ακούγεται τις τελευταίες ώρες, εμφανίζει την Πόρτο να τον έχει βάλει στο στόχαστρο. Αυτή τη στιγμή οι «δράκοι» βρίσκονται στην τρίτη θέση του πορτογαλικού πρωταθλήματος με 41 βαθμούς, σε απόσταση πέντε πόντων από την κορυφή. 

Τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα, όμως η επιστροφή του 32χρονου στόπερ στην Ευρώπη μετά τη θητεία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μοιάζει πιθανή .