Στη Γαλλία για την Λοριάν με κανονική μεταγραφή ο Κατσέρης

Πάνος Κατσέρης

i

©Photo by Gabriele Maricchiolo/NurPhoto via Getty Images

Στη Γαλλία για την Λοριάν με κανονική μεταγραφή ο Κατσέρης

Δημήτρης Χούπης 14:44 - 22.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:51 - 22.01.2024

Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Έλληνας μέσος Πάνος Κατσέρης θα αποχωρήσει από την Καταντσάρο για τη Λοριάν.

Ο Πάνος Κατσέρης εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλλία. Συγκεκριμένα ο Έλληνας μέσος αγωνιζόταν για ενάμισι χρόνο στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας, στην Καταντσάρο. Με τον ιταλικό σύλλογο μέτρησε 33 συμμετοχές με ένα γκολ και δύο ασίστ. 

Ωστόσο 22χρονος, όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λοριάν. Ο γαλλικός σύλλογος για να τον αποκτήσει θα βγάλει από τα ταμεία του το ποσό των τριών εκατομμυρίων ευρώ. Ο παίκτης μάλιστα βρίσκεται καθ' οδόν για τη Γαλλία και αύριο θα υπογράψει και θα ανακοινωθεί από τη Λοριάν. Για την περίπτωσή του είχε ασχοληθεί και η Μπόρνμουθ. Ωστόσο στο τέλος έκανε πίσω και ο Κατσέρης κατέληξε στη Γαλλία.

Ο 22χρονος εκτός από την Καταντσάρο έχει φορέσει τη φανέλα της Νοτσερίνα και της Νουόβα Φλόριντα.

Ποιος είναι ο Πάνος Κατσέρης

Ο Πάνος Κατσέρης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 5 Ιουλίου του 2001 και αγωνίστηκε στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της Ελλάδος. Το 2019 σε ηλικία 18 ετών έφυγε για το εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ιταλία, αφού υπέγραψε στην Ετσελέντσα ομάδα της τέταρτης κατηγορίας. 

Το 2021 πήρε μεταγραφή ως ελεύθερος στην Τσαβέζε, με την οποία αγωνίστηκε μόλις σε πέντε παιχνίδια και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στη Νουόβα Φλόριντα. Από εκεί πήγε στην Καταντσάρο και πλέον θα παίξει για πρώτη φορά σε μεγάλο πρωτάθλημα, στο γαλλικό για λογαριασμό της Λοριάν