Οι σκέψεις επιστροφής Μανωλά

Οι σκέψεις επιστροφής Μανωλά

Δημήτρης Χούπης 09:33 - 11.12.2023

Ο Κώστας Μανωλάς, τα προβλήματα στην Αραβία και το μέλλον του.

Δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες της καριέρας του ο Κώστας Μανωλάς. Έχει συμπληρώσει πλέον 1,5 χρόνο στην Σάρτζα της Αραβίας, έχει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024, πλην όμως στη σκέψη του υπάρχει η αποχώρηση από την ομάδα των Εμιράτων. Και η επιστροφή του στην Ευρώπη.

Ο Μανωλάς μετράει έως τώρα 810 λεπτά συμμετοχής στη σεζόν, αλλά σε ελάχιστα απ' τα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί ξεκίνησε βασικός. Συγκεκριμένα, στο πρωτάθλημα ναι μεν έκανε ξεκίνημα ως βασικός κεντρικός αμυντικός, όμως το τελευταίο διάστημα έχει χάσει τη θέση του.

Παράλληλα, η ομάδα του αποκλείστηκε από το ασιατικό Champions League, με αποτέλεσμα να υπάρχει γενικότερα ένα άσχημο κλίμα στον σύλλογο που αναζητεί λύσεις για την επόμενη μέρα. Και... προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της. Με τον Μανωλά να σκέφτεται κι εκείνος από τη δική του πλευρά την αποχώρηση.

Το περασμένο καλοκαίρι είχαν υπάρξει πολλά δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ο πρώην κεντρικός αμυντικός των Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Ρόμα, Νάπολι απασχολεί έντονα τη Γαλατασαράι. Οι Τούρκοι αναζητούσαν κεντρικό αμυντικό και οι πλούσιες εμπειρίες του Μανωλά τον έφερναν ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα. Αλλά η υπόθεσή του δεν προχώρησε.

Αυτή τη στιγμή μοιάζει δύσκολο να προκύψει κάποιο ενδιαφέρον από τη συγκεκριμένη χώρα, αλλά ο Μανωλάς έχει χτίσει όλα τα προηγούμενα χρόνια ένα όνομα που κάνει... γκελ σε μεγάλα πρωταθλήματα. Και αν έμενε ελεύθερος θα μπορούσε να βρει εύκολα το επόμενο συμβόλαιό του, που θα είναι ένα από τα τελευταία του - αν όχι το τελευταίο της καριέρας του.

Ο Γενάρης είναι κοντά και με βάση όσα ισχύουν αυτή τη στιγμή και όσα προκύπτουν από την «πιάτσα» των ατζέντηδων, η επιστροφή του Μανωλά στην Ευρώπη είναι το πιθανότερο σενάριο. Όσο για την Ελλάδα; Δε μοιάζει αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στο μυαλό του ο επαναπατρισμός του.

🔴Baladeros LIVE: Ο κρίκος της οπαδικής βίας και οι άδειες εξέδρες - Σήμερα στις 14:00 ζωντανά οι Βερβελές, Τσίλης και Τσιμπίδας, σχολιάζουν όλη την επικαιρότητα