Αυτός είναι ο παίκτης - έκπληξη του Καρβαλιάλ: Μόλις 17 ετών, γιος πρώην παίκτη του Ολυμπιακού (vid)

Αυτός είναι ο παίκτης - έκπληξη του Καρβαλιάλ: Μόλις 17 ετών, γιος πρώην παίκτη του Ολυμπιακού (vid)

Διονύσης Βερβελές 07:58 - 05.12.2023 / Ανανεώθηκε: 08:11 - 05.12.2023

Ο Καρβαλιάλ γνωρίζει για τον ποδοσφαιριστή και έχει στο μυαλό του και το πως θα τον διαχειριστεί.

Το όνομα του Κάρλος Καρβαλιάλ ήταν από τα πρώτα που ακούστηκε και γράφτηκε για πιθανό αντικαταστάτη του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι ιδιαίτερα έμπειρος και γνωρίζει καλά τι τον περιμένει, στις συναντήσεις του άλλωστε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, εμφανίστηκε και προετοιμασμένος για να αναλάβει τους «ερυθρόλευκους». Έχει δει το ρόστερ, έχει κάνει τα δικά του πλάνα και ξέρει καλά σε ποιον πάγκο πρόκειται να κάτσει.

Το γεγονός ότι γνωρίζει καλά τον Ολυμπιακό το έδειξε και ο ίδιος με το... καλημέρα. Έδειξε πως έχει γνώση για τους «ερυθρόλευκους» και πέρα από την πρώτη ομάδα, αφού έχει ήδη ενημερωθεί για παιδιά της Β’ ομάδας και της Ακαδημίας. Εκεί που υπάρχει μια περίπτωση, που δεν… είδε ποτέ ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο λόγος για τον Μπάμπη Κωστούλα. Ο νεαρός επιθετικός είναι προϊόν της «ερυθρόλευκης» ακαδημίας και πλέον αγωνίζεται τόσο με τους Νέους όσο όμως και με τη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού.

Παρά το γεγονός πως είναι μόλις 16 στα 17, έχει καταφέρει να κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα σκοράροντας μάλιστα με τον Ολυμπιακό Β' στο πρωτάθλημα της Super League 2. Μπορεί με την πρώτη ομάδα να μην έχει παίξει, αλλά όλοι στον Ολυμπιακό γνωρίζουν καλά την αξία του μικρού και ο Πορτογάλος τεχνικός από την πλευρά του ίσως να θελήσει να τον δει και να τον «μετρήσει» και στην πρώτη ομάδα. 

Άλλωστε ο Καρβαλιάλ είναι από τους προπονητές που έχει δείξει στην καριέρα του πως του αρέσει να έχει και τους νεαρούς πολλά υποσχόμενους στο ρόστερ του και να τους δίνει τις ευκαιρίες τους για να δείξουν πράγματα. Ο Κωστούλας είναι ένα δυνατό πρότζεκτ και στον Ολυμπιακό δεν θα το αφήσουν έτσι, κάθε άλλο…