Τα βρήκαν σε όλα για Πασαλίδη, ΟΦΗ και Σαλερνιτάνα

Τριαντάφυλλος Πασαλίδης

i

©Intime

Τα βρήκαν σε όλα για Πασαλίδη, ΟΦΗ και Σαλερνιτάνα

Στέλιος Βαρδάκης • 12:48 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 12:49 - 31.01.2024

ΟΦΗ και Σαλερνιτάνα τα βρήκαν σε όλα για τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό να κάνει το βήμα στο εξωτερικό και μάλιστα σε ομάδα της Serie A.

ΟΦΗ και Σαλερνιτάνα βρίσκονταν σε συζητήσεις για τη μεταγραφή του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη στην ομάδα της Ιταλίας, με την υπόθεση να φαίνεται πως έχει αίσιο τέλος για όλες τις πλευρές. 

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών γίνονταν από τις αρχές του Ιανουαρίου υπό άκρα μυστικότητα, για να φτάσουμε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου ώστε να έρθουν σε συμφωνία. 

Αξιοσημείωτο, ότι η Κρητική ομάδα θα λάβει ένα σημαντικό ποσό για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, καθώς το deal μεταξύ των δύο ομάδων φτάνει περί τις 250.000 ευρώ, για έναν ποδοσφαιριστή που έληγε το συμβόλαιό του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μάλιστα, αυτή είναι η δεύτερη πώληση που κάνει ο ΟΦΗ μέσα στη σεζόν σε ομάδα της Serie A, καθώς είχε προηγηθεί εκείνη του Χρήστου Μανδά στη Λάτσιο, προς το τέλος της προηγούμενης μεταγραφικής περιόδου.

Αυτή θα είναι ο πρώτη φορά που ο Πασαλίδης θα αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού καθώς μέχρι σήμερα είχε φορέσει την φανέλα ομάδων μόνο εντός συνόρων (Αιγινιακός, Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ).

Με την Κρητική ομάδα υπέγραψε συμβόλαιο τον Ιούλιο του 2021 και σε αυτά τα δυόμιση χρόνια παραμονής στο Ηράκλειο, κατέγραψε 59 εμφανίσεις με ένα γκολ και μία ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις ενώ τη φετινή σεζόν είχε 12 συμμετοχές συνολικά χωρίς όμως να σκοράρει ή να μοιράσει ασίστ.