Για να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα ο Παναιτωλικός, για την ανατροπή ο ΟΦΗ

Παναιτωλικός - ΟΦΗ

i

©Intime

Για να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα ο Παναιτωλικός, για την ανατροπή ο ΟΦΗ

Άγγελος Φραγκισκάτος 08:44 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 08:47 - 31.01.2024

Ο Παναιτωλικός φιλοξενεί το απόγευμα της Τετάρτης (31/1, 17:00) στο Αγρίνιο τον ΟΦΗ, θέλοντας να υπερασπιστεί το υπέρ του 2-1 από το ματς του Ηρακλείου.

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται το απόγευμα της Τετάρτης (31/1, 17:00) τον ΟΦΗ στο Αγρίνιο για τη ρεβάνς της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι Αγρινιώτες λοιπόν θέλουν να υπερασπιστούν το υπέρ τους 2-1 από το πρώτο παιχνίδι και να προκριθούν στους «4» του θεσμού. 

Οι Αγρινιώτες έχουν προετοιμαστεί καλά για το παιχνίδι, με τον Γιάννη Πετράκη να έχει δει ετοιμοπόλεμους τους παίκτες του, παρά την ήττα στο Αγρίνιο από τη Λαμία (1-2) για την 20ή αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Έλληνας τεχνικός είδε τρεις παίκτες του να επιστρέφουν ενόψει του σημαντικού αγώνα. Συγκεκριμένα Οικονόμου και Μλάντεν μετά τους τραυματισμούς υπολογίζονται κανονικά, ενώ στην αποστολή θα είναι και ο «νέος» Λομονάκο.

Εκτός αποστολής παραμένει ο τραυματίας Μπαλντασάρα, ο Καπίνο για λόγους rotation, αλλά και οι νεοαποκτηθέντες, Ταμπίντζε και Μπαμπόκ.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού: Μπακάκης, Μλάντεν, Οικονόμου, Καρέλης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Λομόνακο, Ντίας, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Πέρεθ, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Λιάβας, Κοντούρης, Νικολάου.

Από την άλλη πλευρά, ο ΟΦΗ προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες (από Παναιτωλικό για το Κύπελλο και ΑΕΚ για πρωτάθλημα) και καλείται σήμερα να κάνει μια σπουδαία ανατροπή, πράγμα που θα σημαίνει και την πρόκριση του στην τετράδα του Κυπέλλου. 

Ο Πέπε Μελ είδε να επιστρέφουν τους Μπάουμαν και Τοράλ, ενώ εκτός είναι οι Πασαλίδης, Ντίκο, Χριστογεώργος, Γιαννούλης, Καρώ, Κουτεντάκης, Μαρινάκης, Σημαντηράκης και Αδαμάκης.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ: Μπάουμαν, Σωτηρίου, Καλαφάτη, Λάρσον, Αμπάντα, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλο, Μπρεσάν, Βούρος, Μεγιάδον, Γκλάζερ, Γκαγιέγος, Μπάκιτς, Αποστολάκης, Νέιρα, Τοράλ, Ριέρα, Μπακού, Μοσκέρα, Θεοδοσουλάκη, Ισέκα, Φελίπε.

Οι πιθανές ενδεκάδες: 

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης - Μαυρίας, Μπ. Ντουάρτε, Μλάντεν, Οικονόμου, Τορεχόν- Λιάβας, Πέρες, Χουάνπι - Καρέλης, Ζ. Πέδρο 

ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Μπάουμαν - Λαμπρόπουλος, Βούρος, Μπρεσάν- Θοράρισον, Μεγιάδο, Γκλάζερ, Μπάκιτς, Αμπάντα- Μπακού, Φελίπε