Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Σαλερνιτάνα για τον Πασαλίδη
i

© Intime

Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Σαλερνιτάνα για τον Πασαλίδη

Γιάννης Λιβανός • 14:27 - 30.01.2024

Ένας ακόμη παίκτης του ΟΦΗ αναμένεται όπως όλα δείχνουν να μετακομίσει στην Ιταλία.

Μετά τον Χρήστο Μανδά και τη μεταγραφή του στη Λάτσιο,  ο ΟΦΗ είναι πολύ κοντά στο να παραχωρήσει άλλον έναν παίκτη του στη γειτονική χώρα, την Ιταλία. Ο λόγος για τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη, με τη Σαλερνιτάνα να παρουσιάζεται «κοντά» στον έμπειρο αμυντικό.

Ο 27χρονος αμυντικός δεν υπολογίζεται από τον Πέπε Μελ και θα έβλεπε με «καλό μάτι» μία νέα πρόκληση, ειδικά στο εξωτερικό. Οι κρητικοί φαίνεται να βρίσκονται σε συζητήσεις με τη Σαλερνιτάνα, η οποία θέλει να ενισχύσει τα μετόπισθεν της και ενδιαφέρεται για τον Πασαλίδη. 

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΦΗ, Μηνάς Λυσάνδρου είναι σε διαρκείς επαφές με την πλευρά της ιταλικής ομάδας προκειμένου οι δύο ομάδες να δώσουν τα χέρια.

Αν αυτό το deal επιτευχθεί ανάμεσα σε ΟΦΗ και Σαλερνιτάνα, τότε θα μιλάμε για τη δεύτερη μεταγραφή των κρητικών στη Serie A και μάλιστα σε πολύ μικρό διάστημα, αφού ο Μανδάς είχε πουληθεί στη Λάτσιο στα τέλη Αυγούστου.

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }