Αρης: Οριστική συμφωνία με Ανσαριφάρντ
i

©Photo by Masashi Hara/Getty Images

Αρης: Οριστική συμφωνία με Ανσαριφάρντ

Αλέξης Σαββόπουλος 10:24 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:37 - 31.01.2024

Παίκτης του Άρη ο διεθνής Ιρανός επιθετικός που έλυσε το συμβόλαιό του με την Ομόνοια και μετακομίζει στο Κλεάνθης Βικελίδης ως το καλοκαίρι με προοπτική ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώνει ο Άρης την ενίσχυσή του στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, φτάνοντας σε οριστική συμφωνία με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ

Μετά από ανταλλαγή εγγράφων, οι δυο πλευρές ήρθαν πριν από λίγο σε οριστική συμφωνία συνεργασίας ως το καλοκαίρι με προοπτική ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο. 

Τον Ανσαριφάρντ ήθελε πολύ και ο Άκης Μάντζιος που τον γνωρίζει καλά από την πετυχημένη θητεία του σε Πανιώνιο, Ολυμπιακό και ΑΕΚ, καθώς τον θεωρώ την πιο έτοιμη και ενδεδειγμένη λύση για τον παίκτη που θέλει στην επίθεση.

Οι δυο πλευρές επέμεναν να τελειώσει μέχρι σήμερα το πρωί η μετακίνηση αφού σήμερα το απόγευμα ο παίκτης δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Εθνική ομάδα του Ιράν στο Asian Cup κόντρα στη Συρία του Εκτορ Κούπερ. Ο παίκτης θα έρθει στη Θεσσαλονίκη μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του μες την Εθνική, το αργότερο δηλαδή στις 10 Φεβρουαρίου.