Μάντζιος: «Σημαντικό που είμαστε στα ημιτελικά»

Άκης Μάντζιος

i

©intime

Μάντζιος: «Σημαντικό που είμαστε στα ημιτελικά»

Δημήτρης Χούπης 21:31 - 30.01.2024 / Ανανεώθηκε: 21:32 - 30.01.2024

Ο Άκης Μάντζιος μετά το τέλος του αγώνα με τη Νίκη Βόλου δήλωσε ότι το σημαντικό είναι ότι ο Άρης βρίσκεται στα ημιτελικά.

Ο Άρης ήρθε ισόπαλος 2-2 στον Βόλο απέναντι στη Νίκη και σε συνδυασμό με το υπέρ του 3-0 στο πρώτο παιχνίδι, προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Άκης Μάντζιος, ανέφερε ότι είναι σημαντικό που οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στον ημιτελικό και στη συνέχεια σχολίασε ότι σε πρώτη φάση τον ενδιαφέρει να ξεκουραστούν οι παίκτες του. 

«Είναι σημαντικό ότι είμαστε στα ημιτελικά απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως η Νίκη Βόλου. Προχωράμε και περιμένουμε να δούμε ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε. Σε πρώτη φάση μας ενδιαφέρει να ξεκουραστούμε γιατί τα παιχνίδια είναι διαδοχικά, ομοίως και τα ταξίδια», ανέφερε αρχικά. 

Απαντώντας στο ποιον προτιμά μεταξύ Παναιτωλικού και ΟΦΗ είπε: «Δεν διαλέγουμε αντίπαλο, απλά περιμένουμε να δούμε. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα αλλά το ξαναλέω, επειδή όλα τα παιχνίδια είναι κοντινά, σε πρώτη φάση μας ενδιαφέρει να ξεκουραστούμε».