Ποδοσφαιρικός πολιτισμός: Μαζί μπήκαν στο γήπεδο οι οπαδοί του Αρης και της Νίκης (vid)

Ποδοσφαιρικός πολιτισμός: Μαζί μπήκαν στο γήπεδο οι οπαδοί του Αρης και της Νίκης (vid)

Αλέξης Σαββόπουλος 19:45 - 30.01.2024 / Ανανεώθηκε: 19:54 - 30.01.2024

Ηχηρό μήνυμα από τους οπαδούς των δυο ομάδων που μπηκαν μαζί στο Πανθεσσαλικό.

Την εποχή των κλειστών γηπέδων και των απανταχού απαγορεύσεων, οι φίλοι του Αρη και της Νίκης Βόλου δίδαξαν ποδοσφαιρικό πολιτισμό και εστειλαν ένα αισιόδοξο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Οι οπαδοί των δυο ομάδων συναντήθηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα έξω απο το Πανθεσσαλικό και εισήλθαν από την ίδια θύρα στο γήπεδο, θέλοντας με αυτό το τρόπο να δείξουν ότι οι οπαδοί δεν έχουν να χωρίσουν απολύτως τίποτα.

Γύρω στο 20λεπτο και με απόφαση της αστυνομίας, και χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό, οι φίλοι των δυο ομάδων χωρίστηκαν και αυτοί του Αρη τοποθετήθηκαν σε άλλη θύρα, κυρίως για προληπτικούς λόγους.

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }