Άρης: Πάει για κίνηση ματ με Ανσαριφάρντ στο παρά ένα

Καρίμ Ανσαριφάρντ

i

©intime

Άρης: Πάει για κίνηση ματ με Ανσαριφάρντ στο παρά ένα

Αλέξης Σαββόπουλος 21:20 - 30.01.2024 / Ανανεώθηκε: 21:55 - 30.01.2024

Ο Άρης είναι σε επαφές με τον Ιρανό επιθετικό που μένει ελεύθερος από την Ομόνοια. Μέχρι το καλοκαίρι πιθανότατα η συνεργασία των δυο πλευρών.

Έναν παλιό γνώριμο των ελληνικών γηπέδων και κατά καιρούς διακαή μεταγραφικό πόθο του, ετοιμάζεται να φέρει ο Άρης στα… χασομέρια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ώστε να ενισχύσει την επίθεση του που ήταν και η μείζονα μεταγραφική ανάγκη. Ο λόγος για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ (γεννημένος τον Απρίλιο του 1990) που αγωνίζεται από την περασμένη σεζόν στην Ομόνοια και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Ο παίκτης λόγω του υψηλού του συμβολαίου και κάποιων όρων με ποσοστό συμμετοχών στο βασικό σχήμα που υπάρχουν σε αυτό, είναι σε διαδικασία να μείνει ελεύθερος από την Ομόνοια, κάτι που λογικά θα συμβεί σήμερα. Ο παίκτης είναι κοντά σε συμφωνία με τον Άρη για συνεργασία ως το καλοκαίρι, αλλά δεν μπορεί να έρθει άμεσα στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ανσαριφάρντ βρίσκεται με την Εθνική του ομάδα στο Asian Cup (έχει αγωνιστεί στα δυο από τα τρία παιχνίδια στον όμιλο) και σε περίπτωση που φτάσει ως τον τελικό δεν μπορεί να έρθει στη Θεσσαλονίκη νωρίτερα από τις 10 Φεβρουαρίου. Μάλιστα αύριο αγωνίζεται με την Συρία του Κούπερ για τη φάση των «16». Με την φανέλα της Εθνικής του ομάδας, μετράει συνολικά 102 συμμετοχές με 30 γκολ από το 2009 που έγινε πρώτη φορά διεθνής.

Ο διεθνής Ιρανός επιθετικός φέτος μετράει 20 συμμετοχές με δυο γκολ και τρεις ασιστ (τις εννιά βασικός) και την Ελλάδα εκτός από τον Πανιώνιο στον οποίο ήρθε το 2015 και έβαλε 15 γκολ σε 51 παιχνίδια, έχει αγωνιστεί σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Στον Ολυμπιακό είχε 22 γκολ σε 48 συμμετοχές ενώ στην ΑΕΚ, είχε 20 γκολ σε 82 παιχνίδια. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Οσασούνα, Νότινχαμ Φόρεστ, στην Αλ Σαλίγια στο Κατάρ ενώ στην πατρίδα του αγωνίστηκε στις Σάιπα, Περσέπολις και Τράκτορ Σάζι.

Καταψηφίστηκε η πρόταση του Άρη, κανονικά την Δευτέρα (05/02) το παιχνίδι με Παναθηναϊκό
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

12:32 - 30.01.2024

Καταψηφίστηκε η πρόταση του Άρη, κανονικά την Δευτέρα (05/02) το παιχνίδι με Παναθηναϊκό

Η επιτροπή του ΕΣΑΚΕ συνεδρίασε για την πιθανότητα μετάθεσης του αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό AKTOR, με την αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής να μην αλλάζει μέρα και ώρα διεξαγωγής.