Ώρα πρόκρισης για τον Άρη στο Πανθεσσαλικό

Άρης - Νίκη Βόλου

i

© Intime

Ώρα πρόκρισης για τον Άρη στο Πανθεσσαλικό

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:43 - 30.01.2024 / Ανανεώθηκε: 08:46 - 30.01.2024

Νίκη Βόλου και Άρης θα κοντραριστούν στο Πανθεσσαλικό, με τη ρεβάνς να αποτελεί τυπική διαδικασία.

Ώρα πρόκρισης για τον Άρη!

Μετά τη νίκη στο πρώτο ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στη Νίκη Βόλου (3-0) για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, οι Θεσσαλονικείς θα κοντραριστούν στο Πανθεσσαλικό με την ομάδα του Βόλου, με τη ρεβάνς να αποτελεί τυπική διαδικασία (30/1, 19:00).

Το σύνολο του Άκη Μάντζιου διανύει εξαιρετική περίοδο στις εγχώριες διοργανώσεις, ενώ να θυμίσουμε πως στον προηγούμενο γύρο άφησε εκτός την ΑΕΚ, σε ένα ματς-θρίλερ το οποίο κρίθηκε στα πέναλτι.

Από την άλλη, οι Θεσσαλοί θέλουν να φανούν ανταγωνιστικοί στη ρεβάνς, με την υπόθεση πρόκριση να έχει ξεκαθαρίσει. Επίσης, το σημερινό ματς αποτελεί μία καλή ευκαιρία για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να δοκιμάσει πράγματα, ενόψει και του ματς με την ΑΕΚ Β την Κυριακή (4/2) για την 20η αγωνιστική της Super League 2.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να κάνει εκτεταμένο ροτέισον, καθώς εκτός αποστολής έχουν τεθεί οι Κουέστα, Φαμπιάνο, Ρόουζ και Ζουλς λόγω τραυματισμών, αλλά και οι Οντουμπάτζο, Σουλεϊμάνοφ, Πάρδο, Ρουπ, Ματαρίτα και Κάρλσον.

Στην αποστολή της Νίκης Βόλου βρίσκονται οι: Γκαραβέλης, Κραβαρίτης, Κάσσος, Τοπαλίδης, Αναστασίου, Ναα, Ανδρέου, Στίκας, Γιαννίτσης, Κυριακίδης, Γαβριηλίδης, Λίταινας, Πολίτης, Κρητικός, Κουτσιμπάνας, Μπάλλας, Τζιώρας, Ριμπέιρο, Βουκελάτος.

Στην αποστολή του Άρη βρίσκονται οι: Χουτεσιώτης, Κυριαζής, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε Μπράμπετς, Βέλεθ, Βερστράτε, Νταρίντα, Μάνου Γκαρθία, Ντουκουρέ, Τζούρασεκ, Μενέντεζ, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Φετφατζίδης, Δεληζήσης, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης, Αγοραστός.

Διαιτητής: Τσακαλίδης

Βοηθοί: Στεφανής, Λιόντος

VAR: Κατοίκος, Παπαδάκης

Τέταρτος: Κατσικογιάννης