Ο Άρης σφραγίζει το εισιτήριο με πολλές απουσίες – Η αποστολή για το ματς με τη Νίκη Βόλου

Ο Άρης σφραγίζει το εισιτήριο με πολλές απουσίες – Η αποστολή για το ματς με τη Νίκη Βόλου

Αλέξης Σαββόπουλος 20:36 - 29.01.2024 / Ανανεώθηκε: 20:39 - 29.01.2024

Ο Άκης Μάντζιος άφησε εκτός αποστολής αρκετούς βασικούς παίκτες για τη ρεβάνς με τη Νίκη Βόλου.

Με την προπόνηση που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Νίκη Βόλου (30/01), στο πλαίσιο της φάσης των «8» του «Κυπέλλου Ελλάδας Βetsson» (2η Αγωνιστική) της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Ο Άρης επικράτησε 3-0 στον πρώτο αγώνα και η ρεβάνς έχει ουσιαστικά διαδικαστικό χώρο. Γι’ αυτόν τον λόγο ο τεχνικός Άκης Μάντζιος άφησε εκτός αρκετούς βασικούς παίκτες, που έχουν και θέματα τραυματισμών. Εκτός είναι οι Φαμπιάνο, Σουλεϊμάνοφ, Κουέστα, Ζουλ, Οντουμπάτζο, Ρόουζ, Ρουπ, Πάρντο, αλλά και οι Ματαρίτα, Κάρσλον που είναι στην πόρτα της εξόδου. 

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ στο δελτίο της: «Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (19:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Χουτεσιώτης, Κυριαζής, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Fran Velez, Verstraete, Darida, Manu Garcia, Doukoure, Durasek, Menendez, Zamora, Saverio, Loren Moron, Φετφατζίδης, Δεληζήσης, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης, Αγοραστός.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Fabiano Leismann (διάταση προσαγωγών), Rose (ολοκλήρωσε τον αγώνα με την Κηφισιά με ενοχλήσεις στο δεξί ισχίο), Cuesta (ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης για τη μέση), Jean Jules Mvondo (ανέτοιμος, καθώς προέρχεται από τραυματισμό), Odubajo, Suleymanov, Pardo, Rupp, Matarrita, Moberg Karlsson».

Να θυμίσουμε ότι για τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου, ο Άρης εξέδωσε ανακοίνωση νωρίτερα στην οποία αναφέρεται: «Κατόπιν της υπουργικής απόφασης περί «απαγόρευσης οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων, καθώς και διάθεση εισιτηρίων στην φιλοξενούμενη ΠΑΕ ΑΡΗΣ», η ΠΑΕ ΑΡΗΣ καλεί τους φιλάθλους μας ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ αύριο στον Βόλο (30/01) για τον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Κατανοούμε την επιθυμία των φιλάθλων μας να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας, αλλά καθότι τα μέτρα απαγόρευσης βρίσκονται ακόμη σε ισχύ, προέχει η προστασία της ομάδας μας σε κάθε περίπτωση.

Άπαντες βρισκόμαστε εν αναμονή των ανακοινώσεων της κυβέρνησης για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα και μέχρι τότε οφείλουμε να σεβαστούμε και να τηρήσουμε τα υπάρχοντα μέτρα.

Η προστασία της ομάδας μας είναι πάνω από όλα. Ο ΑΡΗΣ είναι πάνω από όλα».