Άρης: Παίρνει δανεικό τον Τζούισον Μπένετ από τη Σάντερλαντ
i

Photo by Geovaine Oliveira/Eurasia Sport Images/Getty Images

Άρης: Παίρνει δανεικό τον Τζούισον Μπένετ από τη Σάντερλαντ

Αλέξης Σαββόπουλος 20:24 - 25.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:06 - 25.01.2024

Τον 19χρονο διεθνή Κοσταρικανό αριστερό εξτρέμ της Σάντερλαντ παίρνει δανεικό ο Άρης σε μια κίνηση στα πρότυπα των Πάλμα και Σαμόρα.

Οι χώρες της κεντρικής Αμερικής και πιο ειδικά η Κόστα Ρίκα, εξελίσσεται σε δεξαμενή άντλησης ποδοσφαιριστών για τον Άρη. Νεαρών και εξελίξιμων ως επί το πλείστων. Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο 19χρονος Τζούισον Μπένετ της Σάντερλαντ με την οποία η ομάδα της Θεσσαλονίκης συμφώνησε για τον δανεισμό του παίκτη που έρχεται για να ενισχύσει το αριστερό φτερό της επίθεσης, όπως αναφέρουν πριν απο λίγο δημοσιεύματα στην Αγγλία. Αν και δεν έχει κλείσει ακόμη τα 20, έχει προλάβει να αγωνιστεί 13 φορές (δυο γκολ) στην Εθνική της Κόστα Ρίκα, με συμμετοχή μάλιστα και στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ήταν ο πιο νεαρός σε ηλικία παίκτης που φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής Ανδρών κι αυτός που έκανε την ασίστ στον Τζόελ Κάμπελ στο παιχνίδι με τη Νέα Ζηλανδία που έστειλε την Κόστα Ρίκα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο γεννημένος τον Ιούνιο του 2004 στην Ερέδια, αριστερός winger, ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της γενέτειράς του,

Νταρίντα: «Υπήρχε ενδιαφέρον από την ΑΕΚ, αλλά ο πρόεδρος δεν αποδέχθηκε τους όρους»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:15 - 24.01.2024

Νταρίντα: «Υπήρχε ενδιαφέρον από την ΑΕΚ, αλλά ο πρόεδρος δεν αποδέχθηκε τους όρους»

Μιλώντας στο γερμανικό «kicker», ο μέσος του Άρη, Βλαντιμίρ Νταρίντα μίλησε για την πορεία του στην Ελλάδα, την πρόκριση της ομάδας του στο Κύπελλο αλλά και για το ενδιαφέρον που είχε δείξει η ΑΕΚ για την απόκτησή του το περασμένο καλοκαίρι.

Herediano. Έκανε το ντεμπούτο του την 1η Αυγούστου του 2021 όπου πέτυχε και το πρώτο του γκολ. Τον Αύγουστο του 2022 σε ηλικία 18 ετών, μετακόμισε στην Αγγλία και την Σάντερλαντ (κόστισε περίπου 1,5 εκ), υπογράφοντας συμβόλαιο τεσσάρων ετών. Τον Σεπτέμβριο έκανε το ντεμπούτο του στην Τσάμπιονσιπ σε ματς κόντρα στη Ρίντινγκ και απέναντι στη Γοιυότφορντ πέτυχε και το πρώτο του γκολ.

Φέτος λόγω τραυματισμού έχει παίξει μόλις δυο παιχνίδια και αυτός είναι ο λόγος που η αγγλική ομάδα θέλει να τον δανείσει. Ο Άρης έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα και τον παίκτη τον οποίο θα αποκτήσει δανεικό. Μάλιστα ο παίκτης θα βρίσκεται το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη.

Κόντρα στην Χάποελ το Περιστέρι, ο Άρης φιλοξενεί την Μπουρζ στη Θεσσαλονίκη
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

10:56 - 24.01.2024

Κόντρα στην Χάποελ το Περιστέρι, ο Άρης φιλοξενεί την Μπουρζ στη Θεσσαλονίκη

Ώρα ευρωπαϊκών αναμετρήσεων για το Περιστέρι και τον Άρη. Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη συναντούν στην έδρα τους την Χάποελ Ιερουσαλήμ του Ηλία Καντζούρη για το πρώτο ματς της φάσης των «16» του BCL και ο Άρης υποδέχεται την γαλλική Μπουρζ για την 16η αγωνιστική του EuroCup.