Άρης: Κρίσιμη η σημερινή μέρα για τον φορ με τον οποίο είναι κοντά οι κιτρινόμαυροι

Άκης Μάντζιος

i

© intime

Άρης: Κρίσιμη η σημερινή μέρα για τον φορ με τον οποίο είναι κοντά οι κιτρινόμαυροι

Αλέξης Σαββόπουλος 09:48 - 30.01.2024 / Ανανεώθηκε: 09:50 - 30.01.2024

Κληρώνει σήμερα για τον εκλεκτό στον οποίο έχει καταλήξει η ομάδα της Θεσσαλονίκης για να ενισχύσει την επίθεσή της. Αισιοδοξία για αίσια έκβαση.

Εδώ και καιρό η απόκτηση ενός επιθετικού αποτελεί για τον Άρη προτεραιότητα και ανάγκη, λόγω της μοναξιάς που νιώθει  ο Λόρεν Μορόν. Οι κιτρινόμαυροι ψάχτηκαν αρκετά όλο αυτό το διάστημα, αλλά είτε συνάντησαν αρνήσεις από τους επιθετικούς που ξεχώρισαν είτε δεν βρήκαν κάτι που να ταιριάζει με τα στάνταρ τους. Κοινώς δυσκολεύτηκαν πολύ να βρουν κάτι που να κάνει τη διαφορά και να αξίζει να κάνουν κίνηση.

Εστω και στο τέλος όμως, με δυο 24ωρα να απομένουν για την ολοκλήρωση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, φαίνεται ότι κατέληξαν στον εκλεκτό για την ενίσχυση της επίθεσης. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για παίκτη που έχει απασχολήσει μεταγραφικά και στο παρελθόν και έχει το πλεονέκτημα ότι δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, όπως συνέβη με τις περιπτώσεις των Ρόουζ και Φετφατζίδη, ενώ σε σχέση με τους δυο παραπάνω, είναι αρκετά πιο ενεργός με την ομάδα στην οποία ανήκει και από την οποία θέλει να αποχωρήσει.

Τον παίκτη έχει εγκρίνει και ο Άκης Μάντζιος και λογικά το θέμα της απόκτησής του θα ξεκαθαρίσει σήμερα αφού έχουν στενέψει απελπιστικά και τα χρονικά περιθώρια. 

Εκτός του φορ, οι κιτρινόμαυροι έχουν και δυο περιπτώσεις αριστερών μπακ, πλην όμως και ένα πρόβλημα να διαχειριστούν αφού δεν έχει λύσει ακόμη το συμβόλαιό του ο Ματαρίτα, δυσκολεύοντας τα πράγματα.