Επίσημο: Στη Μαγιόρκα ο Ράντονιτς που ήθελε ο Ολυμπιακός

Επίσημο: Στη Μαγιόρκα ο Ράντονιτς που ήθελε ο Ολυμπιακός

Άγγελος Φραγκισκάτος 11:30 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 11:33 - 31.01.2024

Ο Νεμάνια Ράντονιτς που απασχόλησε τον Ολυμπιακό στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου την Τετάρτη (31/1) ανακοινώθηκε και επίσημα από τη Μαγιόρκα.

Παίκτης της Μαγιόρκα είναι με κάθε επισημότητα από το πρωί της Τετάρτης (31/1) ο Νεμάνια Ράντονιτς, ο οποίος το τελευταίο διάστημα είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό. 

Ο Σέρβος εξτρέμ αποκτήθηκε από την ισπανική ομάδα με τη μορφή δανεισμού από την Τορίνο μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ στο deal μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει και ρήτρα εξαγοράς στα 2-3 εκατομμύρια ευρώ, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Ιταλία. 

window.setTimeout(function (){const cssHref='https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566';if (!document.querySelector(`[href="${cssHref}"]`)){let scriptCss=document.createElement('link');scriptCss.href=cssHref;scriptCss.rel='stylesheet';scriptCss.type='text/css';document.body.appendChild(scriptCss);}const scriptSrc='https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js';if (!document.querySelector(`[src="${scriptSrc}"]`)){let scriptTag=document.createElement('script');scriptTag.src=scriptSrc;scriptTag.defer=true;scriptTag.onload=function (){let widgetLoaderConfig={CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com',ODD_CLIENT: 'default',APP_LINK: 'desktop',API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/',API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e',LANG: 'el',REQUEST_INTERVAL: 30,ENABLE_BET_SLIP: false,AUTHOR: false,THEME: "light",TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr",LINK_OPTIONS_V2: {'player': {'url': '/podosfairo/paixtes/{playerId}'},'team': {'url': '/podosfairo/{teamId}'},'tournament': {'url': '/podosfairo/diorganoseis/{tournamentId}'},'match': {'url': '/podosfairo/agonas/{matchId}','sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'}},'configuration': {'newWindow': false},'standings_tournament': {'url': '/podosfairo/diorganoseis/{standingsId}/vathmologies'}}};window.setTimeout(function (){new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig);}, 200);};document.head.appendChild(scriptTag);} else {new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig);}}, 0);

Το «who is who» του Ράντονιτς

Ο 27χρονος (15/02/1996) διεθνής Σέρβος εξτρέμ της Τορίνο έχει δέκα συμμετοχές φέτος με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας, με απολογισμό τρία γκολ. Ο Ράντονιτς είναι ακραίος επιθετικός που αγωνίζεται κυρίως αριστερά, αλλά χρησιμοποιεί το ίδιο καλά και τα δυο του πόδια, είναι εκρηκτικός και πολύ γρήγορος, με εξαιρετική τεχνική.

Και για αυτόν τον λόγο η περίπτωσή του έπεσε στο τραπέζι κι εξετάστηκε σοβαρά από τους Πειραιώτες. Η Τορίνο τον απέκτησε με κανονική μεταγραφή με 1,7 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι του 2021 από την Μαρσέιγ, η οποία τον είχε παραχωρήσει στην ιταλική ομάδα με τη μορφή δανεισμού από το 2022. 

Νωρίτερα, οι Μασαλλοί είχαν βγάλει 12 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία τους για να τον κάνουν δικό τους από τον Ερυθρό Αστέρα, το καλοκαίρι του 2018. Με τη φανέλα των Μασσαλών κατέγραψε 63 συμμετοχές, με οκτώ γκολ και τρεις ασίστ.

Ο Ράντονιτς θεωρήθηκε από μικρός παιδί-φαινόμενο και για αυτόν τον λόγο σε ηλικία 17 ετών η Ρόμα πλήρωσε ένα εκατομμύρια ευρώ μόνο για τον δανεισμό (!) από την ακαδημία του Γκιόργκι Χάτζι στη Ρουμανία, και τον αγόρασαν με τέσσερα εκατομμύρια ευρώ! 

Για να πάρει παιχνίδια παραχωρήθηκε στην Τσουκαρίτσκι (31 ματς, 4 γκολ, 7 ασίστ), ο Ερυθρός Αστέρας (47 ματς, 11 γκολ, 8 ασίστ) τον αγόρασε το 2018 με 3 εκατομμύρια ευρώ και αμέσως τον παραχώρησε στη Μαρσέιγ με 12 εκατομμύρια ευρώ. 

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }