Συμφωνία ανάμεσα σε Νότιγχαμ Φόρεστ και Ντόρτμουντ για Ρέινα

Τζιοβάνι Ρέινα

i

© PrtScr

Συμφωνία ανάμεσα σε Νότιγχαμ Φόρεστ και Ντόρτμουντ για Ρέινα

Στέλιος Βαρδάκης • 14:06 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:12 - 31.01.2024

Παίκτης της Νότιγχαμ Φόρεστ θα είναι μέχρι το τέλος της σεζόν ο Τζιοβάνι Ρέινα με την αγγλική ομάδα να έρχεται σε συμφωνία με την Ντόρτμουντ για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

Μία σπουδαία μεταγραφή φαίνεται να ολοκληρώνει η Νότιγχαμ Φόρεστ ελάχιστες ώρες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Συγκεκριμένα, η αγγλική ομάδα έχει έρθει σε συμφωνία με τη Ντόρτμουντ για τον δανεισμό του Τζιοβάνι Ρέινα έως το τέλος της σεζόν.

Στους όρους της συμφωνίας, η Φόρεστ θα καλύψει τον υπόλοιπο μισθό του ποδοσφαιριστή, ενώ θα υπάρξει και ένα μικρό χρηματικό αντίτιμο στην γερμανική ομάδα. 

Ο Αμερικανός επιθετικός έγινε πρόσφατα πελάτης του γνωστού ατζέντη Χόρχε Μέντες, ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή. Ο Μέντες είναι επίσης ατζέντης του προπονητή της Νότιγχαμ, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, ενώ έχει πολύ καλές σχέσεις και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ιδιοκτήτη του αγγλικού συλλόγου, με τον οποίο έχει συνεργαστεί πολλάκις στο παρελθόν και για θέματα που αφορούν τον Ολυμπιακό.

Όλα αυτά λίγες μέρες μετά τις κατηγορίες που απαγγέλθηκαν εις βάρος της Νότιγχαμ Φόρεστ για παραβιάσεις που αφορούν το Financial Fair Play, με την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη να απειλείται με βαρύ χρηματικό πρόστιμο ή αφαίρεση βαθμών.

Ο Ρέινα τη φετινή χρονιά δεν έχει καταφέρει να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης έχοντας συνολικά έως τώρα στη σεζόν 14 συμμετοχές χωρίς να καταγράψει κάποιο γκολ ή ασίστ, ενώ στα περισσότερα ματς που έχει αγωνιστεί έχει περάσει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή.

Επανάσταση στην Premier League: Ο VAR θα πρέπει να εξηγεί στον κόσμο στο γήπεδο τις αποφάσεις που λαμβάνει
PREMIER LEAGUE

22:23 - 30.01.2024

Επανάσταση στην Premier League: Ο VAR θα πρέπει να εξηγεί στον κόσμο στο γήπεδο τις αποφάσεις που λαμβάνει

Τα πάνω κάτω πάει να φέρει η Premier League στον τρόπο λειτουργίας του VAR. Οι διαιτητές θα καλούνται να εξηγούν τις αποφάσεις του VAR στους φιλάθλους που θα βρίσκονται στο γήπεδο.

Από την άλλη, η Νότιγχαμ βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογίας της Premier League με 20 βαθμούς, στο +2 από την 18η θέση και τον υποβιβασμό, που είναι η Έβερτον (της έχει επιβληθεί τιμωρία -10 πόντων) και στο +1 από την 17η Λούτον (έχει ματς λιγότερο).